dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-02-14, 17:50 
Nudziarz

Witaj.
Dziekuje ze pamietasz o moim Basterku.
Jest mi tak strasznie ciezko.Moj Basterek wczoraj odszedl.Rozwoj jego wady byl strasznie szybki.W sumie trwalo to 12 dni.Pod koniec bardzo sie meczyl a ja nie potrafilam mu w zaden sposob pomoc.Boze nawet nie wiesz jak wtedy sie czulam.Nikomu nie zycze takich przezyc.Pozdrawiam

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-14, 19:54 
Świadomy Roman

Przykro mi :(
Wiem co się czuje kiedy twój najlepszy przyjaciel się męczy a ty nie jesteś w stanie nic zrobić...
Miałam nadzieję, że jednak mimo złych prognoz Basterek jeszcze z tego wyjdzie...

Zgłoś post

Pomocy
PostNapisane: 2007-11-20, 23:06 
Witam.Nazywam sie Patryk i mam 4-letnia suczke.Jest to nieokreslona rasa ale z tych miniaturek.Ma dluga siersc i od dluzszego czasu niemilosirnie sie drapie.wygryza sobie siersc az powstaja lyse place.Weterynarz nie wie co to moze byc bo nie ma krostek ani zadnych zmian na skorze.Podejrzewa alergie pokarmowa ale ani szczepionki ani odstawienie zywnosci nie pomoglo...Nie mam pojecia co to mozey byc jezeli ktos mial podobny problem to prosze o pomoc...z gory THX

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-01-29, 12:13 
Nudziarz

Miałam podobną historię powiązaną z nieudolnością weterynarza! Chciałam kupić szczeniaka ( berneńskiego psa pasterskiego). Hodowca od którego chciałam go kupić zawiózł pieski na szczepienie..niestety..weterynarz dał im zła szczepionke i pieski zdechły... :(:(

[ Dodano: 2008-01-29, 11:24 ]
Patryku!Jezeli chodzi o twojego pieska... mojej babci piesek miał tak samo..drapał sie i wychodziła mu sierśc. Musisz bardzo dokładnie ja obserwowac.nbajprawdopodobniej jest to jakies uczulenie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-03-31, 22:44 
Witam, proszę o pomoc od kilku dni mój 9 letni pies trze lapką lub pyszczkiem o podogę, ma już pozdzieraną skórę. Wygląda na to jakby mu cos przeszkadzalo w pysku albo swędziało. Nie mam pojęcia co to może być bo niczego tam nie wiedze. Proszę o pomoc bo juz nie mam pojęcia jak pomóc mojemu pieskowi :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-03-31, 22:57 
Wszechmogący/a

Jak mnie czasem alergia dopadnie, to sam bym sie tak trał... cała buzia do nosa mnie swędzi i to tak że nei ma jak podrapać bo i tak nie wiadomo gdzie :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-04-01, 22:56 
Cichy podróżnik

HYm. proponuje do weterynarza. Zawsze z psem trzeba do weterynarza! Bo weterynarz zna sie nalepiej ;)

You've got a reason to live, say I don't wanna be in love, I don't wanna be in love.

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-04-01, 23:20 
Szczypior

ja miałem psa i weterynarz mi zawsze mówił że 50 na zastrzyk nie wiadomo co by to nie było zawsze 50zł na zastrzyk :roll: po takich kuracjach pies tak się schorował że trza było uśpic :cry:

Never free
Never me
So I dub thee “Unforgiven”
<-/\/\Metallica/\/\->

Zgłoś post

Boje sie o mojego szczeniaczka husky.
PostNapisane: 2008-05-20, 19:20 
Witam!
jestem tu pierwszy raz ale mam problem z moim małym 3miesięcznym Huski często dostaje ataku to znaczy lata dookoła podwórka przy czym chowa sie w różne małe zakamarki z taką prędkością że aż sie boje że w coś uderzy, a jak już sie schowa patrzy sie na mnie bokiem jak by sie bał ale potem znowy wychodzi i lata znowu tak jak opętany.
Czy to normalne u małęgo psa może ma za mało ruchu i sie tak bawi? Martwie się że to może być jakś choroba... ;(

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-05-20, 21:18 
Świadomy Roman

Mały pies a do tego Huski - po prostu roznosi go energia ;) taki wiek ;) a dodatkowo psy tej rasy są stworzone do pracy, więc jeśli nie będą miały odpowiedniej ilosci ruchu będą szaleć ;)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2