Natty napisał(a):
Dishman jak Ci się nie podoba nasze forum nikt Ci tu pisać nie każe, jak masz pisać kłamstwa to lepiej daruj sobie i znajdź inne forum - ja za Tobą płakać nie będę.
Ale mowa o ostrzeżeniach, a nie o mnie. Dlaczego nie piszesz na temat?
Natty napisał(a):
My to zaakceptujemy a Ty go uznasz za ciężko chorego którego trzeba leczyć elektrowstrząsami.
Zacytuj moją wypowiedź w której twierdziłem, że gejów powinno się leczyć elektrowstrząsami. Piszesz kłamstwa w tym momencie.
szostoll napisał(a):
Dishman, i powiedz teraz że nie wywołujesz kłótni. Jak tak ma być dalej to stąd spadaj i już, nie tylko natty płakać nie będzie.
Twoja wypowiedź jest nie na temat. Temat jest o ostrzeżeniach, a nie o wpływie Dishmana na kłótnie na forum. Druga wypowiedź, która nie jest związana z tematem. Dlaczego administracja na to nie reaguje?
Moje wypowiedzi może są i kontrowersyjne, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie używam wulgaryzmów.
zysio napisał(a):
malo argumentow Natty przytoczyla?
W tym temacie? A jakie argumenty przytoczyła Natty?
zysio napisał(a):
Jesli to nie dociera do Ciebie Dishman - to za co wg Ciebie w takim razie powinny byc ostrzezenia?
Mogę Ci powiedzieć za co być nie powinny, m.in. za to, że ktoś chce rozmawiać na bazie argumentów i cytatów z jego wypowiedzi. Moje wielokrotne prośby o przytaczanie cytatów gdzie rzekomo coś powiedziałem nigdy nie odnosiły rezultatu. Wniosek z tego taki, że np. Natty dopowie sobie, że geów chciałem leczyć elektrowstrząsami, a jak ja zaprotestuję i powiem, że tak nie było i żeby mi to udowodniła (cytując moją wypowiedź), to dowiem się, że wywołuję kłótnie i prędzej czy później dostanę ostrzeżenie.