cerrata napisał(a):
Mam pytanie, czy administracja ma tu jakieś priorytety?
Owszem ma tylko te priorytety nie są dostępne dla Wszystkich a tylko dla tych osób co zamują się pilnowaniem porządku na forum - wiem z doświadczenia iż nie wszyscy są chętni do wprowadzania zmian w administracji itp. Zresztą jaki jest sens by Administracja podawała do wiadomości publicznej swoje założenia itp ?
cerrata napisał(a):
czy potrafi odróżnić rzeczy ważne od tych mniej ważnych?
jestem zdania iż nie ma rzeczy mniej i bardziej ważnych - tylko tu jest kwestia prirytetów - co ma być załątwionę od razu, w danej chwili a co może poczekać i z tego powodu nie będzie żadnych konsekwencji.
cerrata napisał(a):
czy potrafi oceniać sprawiedliwie ?
z doświadczenia - Admin, Moderator , z założenia SĄ i POWINNI być bezstronni. Jeśli tak nie jest to trzeba zmienić ekipę , ale ja uważam iż tu Moderacja spisuję na 100%.
cerrata napisał(a):
czy jej przedstawiciele zdali maturę z języka polskiego i mają więcej niż 3 punkty w testach IQ?
dowidziałam się, że nie wychowana jestem . . . hah
To pokazuję iż nie masz argumentów oraz masz niski poziom kultury osobistej - kto się zniża do poziomu kilkulatka i obraża innych - to co piszemy na forum może być wykorzystanę przeciwko nam w realnym świecie - anomimowśc w Internecie jest Iluzoryczna ...... BTW dobre wychowanie nakazuje przerosić za obrazę ...
cerrata napisał(a):
jedno przekleństwo w tym całym bajzlu jakie na forum panuje chyba nie jest szkodliwe
może nie jest szkodliwe, ale może wyrządzić więcej szkody niż pożytku
cerrata napisał(a):
zajmijcie się lepiej oftopami i reklamami i tymi co na prawdę kultury osobistej nie mają.
--> z tym to akurat dzielnie Walczy administracja, ale zwróc uwagę iż jesteśmy tylko ludźmi nie możemy przebywać na forum 24/7/365 - wszyscy mamy jeszcze inne sprawy : praca, szkoła, studia i mnóstwo innych spraw na głowie. A użytkownicy też nie są bez winy - gdyby sami pilnowali porządku i zwracali innym uwagę że źle robia to by na forum zupełnie inaczej wyglądało.
Co do bałaganu na forum to mogłaś się wypowiedzieć w temacie "reorganizacja forum" i tam napisać co i jak byś zmieniła na forum.
cerrata napisał(a):
ema napisał/a:
za obrazę Administracji.
szkoda, że niektórzy użytkownicy nie dostają ostrzeżeń za obrazę pozostałych
w myśl zasady " co się odwlecze, to nieciecze"
ema napisał(a):
nikt nie ma prawa go podważać.
Co innego krytyka dla krytyki a co innego konstruktywna krytyka
Takie mam zdanie na ten temat i nikt nie musi się ze mną zgadzać ale chciałem zabrać głos w tym temacie. To wszystko z mej strony - w razie czego proszę pisać na GG.