dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: dla senioró
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2015-02-18, 00:25 
Agata- z jednej strony masz słusznośc, że byłoby milej nad rzeczką. Jednak inwestując w sprzęt trzeba też myslec o jego ochronie. Nad rzeczką wieczorami byłoby to miejsce spotkań wszystkich pijaczków z okolicy i strach by było tam isc. W dodatku szybko by to było zdewastowane. Koło szachownicy byłoby dobrym rozwiazaniem - według mnie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-02-18, 00:27 
Jeżeli gotowe stacje nie mają regulacji obciążenia to jest to sprzęt tylko dla seniorów. Jeżeli ma to być faktycznie siłownia a nie tylko stacje rehabilitacyjne to warto zrobić kilka stacji dla seniora (zamiast opcji full) a do tego "drabinki", z których skorzystają Ci, których nie stać na siłownię np.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-02-18, 00:27 
Niestety koło szachownicy tez dewastuja- mam okno centralnie na przeciw tego placu. Trochę strach co się tam dzieje po 23 jak są ciepłe noce, ale to znowu osobny temat.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-02-18, 00:28 
Dokładnie, nie dogodzi się wszystkim ale każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ... przecież tylko przedstawiamy swoje sugestie, które może warto byłoby przemyśleć,na proponowanym terenie w sumie można by wygospodarować 3 m-sca zamiast ustawiać wzdłuż ścieżki

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-02-18, 00:29 
http://calistenix.pl/products/drazek-i-porecze/

Zestaw za 800zł....Zobacz więcej
Drążek i poręcze | Calistenix
Zestaw adepta kalisteniki. Jeżeli chciałbyś rozpocząć przygodę z treningiem street workoutowym, potrzebujesz...
calistenix.pl
6 lutego o 10:52 · Edytowany · Lubię to! · 1
Hun Ter Rzecz jasna wymieniłem może połowę owych ćwiczeń...

Możliwości jest mnóstwo. Trzeba tylko ruszyć głową a nie bezmyślnie wsiąść na maszynę i pomachać nogami.

Za 800zł mamy już bardzo duże możliwości, A jeżeli złożymy zestaw za kilka tysięcy?

Może spójrzmy bardziej w stronę treningu naturalnego który towarzyszy nam od czasów prehistorycznych. W stronę aktywności naturalnej dla naszego ciała. W stronę ćwiczeń których wykonywanie pomoże nam w życiu codziennym. W stronę ćwiczeń do których trzeba użyć głowy, rozszerzyć horyzonty i poznać własne ciało.
6 lutego o 10:51 · Lubię to! · 3
Hun Ter Kolejny ciekawy przykład

http://www.silownia-zewnetrzna.pl/...
Zdjęcie użytkownika Hun Ter.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-02-18, 00:31 
Juz ja widzę jak tłumy młodych robia wymyślne cwiczenia na tych trzepakach Ci, którzy rzeczywiscie maja o tym pojęcie to chodza na profesjonalne siłownie. 15 rodzajów pompek- juz lecę Te drabinki stałyby puste, zaręczam

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-02-18, 00:32 
Hun Ter to dobry marketingowiec, ale nie o reklame nam chodzi - napisał :" Od kilku miesięcy moja firma dostarcza treści marketingowe dla jednego z producentów sprzętu do street workout."...

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-02-18, 00:33 
Anna M B a ja zareczam, że się Pani myli. Znam te ćwiczenia i robię tylko ich część w domu, bo na siłownię mnie zwyczajnie nie stać. Zawsze mam szacunek do starszych osób, ale kiedy ktoś wypowiada się tak jak Pani to ręce opadają ze smutku. Ja chce za to zobaczyć ten tłum starszych osób na każdej ze stacji, bo młodych tam raczej wtedy nie bedzie

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-02-18, 00:34 
HunTer pisze bardzo mądrze o budowie ciała i ruchach, które są dla ciała naturalne od wieków. Akurat z fizjoterapia mam trochę wspólnego więc łatwo zobaczyć, że nawet jeśli jest to reklama to bardzo trafną

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-02-18, 00:35 
Usmiechnijcie się- nie o kłótnie chodzi, a o wymiane pogladów. Nie róbmy przeciwstawień młodzi- starzy. Wszystkim nam jest to potrzebne. No i nie musicie mi pisac "pani" - internet nas zrównuje. Nie potrzeba mi szacunku, tylko zwykłej zyczliwosci. Ja nikogo nie napadam. Pozdrawiam wszystkich

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2