Zone33 napisał(a):
Karin napisał(a):
tylko i wylacznie praktyczne pomysly sa najlepsze. My ostatnie kupilismy dla znajomych w Agacie komplet poscieli, byli zachwyceni ;)
Zgodzę się, skoro parapetówka to na pewno sa jakieś braki w artykułach gospodarstwa domowego czy inncyh takich tym podobnych. Więc tego typu prezenty co tu były wymienione sprawdzą sie jak najbardziej. Zależy jeszcze jaki gust mają gospodarze i w jakim charakterze ma być to prezent, na poważnie czy na wesoło. A może romantyczny?
A co do pościeli - sama ostatnio z agaty zamawiałam do swojej sypialni:) hehe
Ja też jestem zdania, że najlepsze prezenty to praktyczne prezenty. Jakiś czas temu pozbyłam się sentymentów i wywaliłam wszystkie te porcelanowe słoiki, plastikowe kwiaty czy inne koszmarki, które jako dziecko/nastolatka podostawałam z różnych okazji. No nie mogłam już na nie patrzeć, miejsca brakowało a i tak całe życie spędziły schowane przed ludzkim wzrokiem.
Komplet pościeli myślę że naprawdę fajny pomysł. A najlepiej podpytaj w jakim kolorze mają sypialnię i znajdź taki, który będzie się najlepiej komponował :) i jeżeli np. sypialnia jest zielona, to szukaj raczej lekko kontrastującego koloru czyli np. turkusowo niebieskiego, bo np. ciepły odcień zieleni przy zimnych ścianach może wyglądać katastrofalnie.