Forum dyskusyjne. Przyjazne forum.
http://www.nakazdytemat.pl/

Wieprzowina:)
http://www.nakazdytemat.pl/kuchnia/wieprzowina-vt8533,20.htm
Strona 3 z 21

Autor:  Patrri [ 2010-12-22, 18:56 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

A dzięki czemu chcą to uzyskać?

Świnki karmione zdrową żywnością? :D

Autor:  kingusiak [ 2010-12-22, 21:02 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

No chyba tym, ze nie będą używać mączki rybnej, śruty kukurydzianej..

Autor:  Heloonia [ 2010-12-22, 21:13 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

Gdzieś czytałem że będą uważać na to co świnki jedzą, przede wszystkim jedzenie bez poprawiaczy.
A potem już same mięso - ma nie być tak pompowane solankami czy innym goo..em . Jak myślicie czemu mięso się tak kurczy teraz ?
Dodają tam syf i tyle, pora z tym skończyć!

Autor:  kingusiak [ 2010-12-22, 21:24 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

I myślisz ze wieprzowina z pqs będzie taka zdrowa i bedzie bez sztucznego zwiększania objętości oferowanego mięsa i bez dodatków smakowych.

Autor:  Patrri [ 2010-12-23, 10:31 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

kingusiak napisał(a):
I myślisz ze wieprzowina z pqs będzie taka zdrowa i bedzie bez sztucznego zwiększania objętości oferowanego mięsa i bez dodatków smakowych.



To przecież ma być zaletą tego mięsa, wiec musi tak być:)

Autor:  kingusiak [ 2010-12-24, 17:25 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

Być może:)

Autor:  Heloonia [ 2010-12-25, 20:28 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

Fakt inne rzeczy się pisze a w rzeczywistości wygląda to zupełnie inaczej. Tu już nowy rok się zbliża a ja PQS nie zakosztowałam:)

Autor:  Patrri [ 2010-12-26, 14:39 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

Do nowego roku pozostało jeszcze kilka dni:) Moze tutaj będzie wyglądało tak samo jak się pisze, w sumie nie ma co się nastrajać źle :)

Autor:  kingusiak [ 2010-12-26, 22:04 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

http://www.wieprzowinapqs.pl/intro.aspx

Link do stonki o pqs:) Bardzo ciekawa:)

Autor:  Patrri [ 2010-12-27, 00:20 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

strona interesująca

jednak dla mnie zastanawiające jest jedno, pqs ma dawać wiedzę o tym skąd dane mięso pochodzi? czy jest to potrzebne?.

Strona 3 z 21 Strefa czasowa: UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/