Forum dyskusyjne. Przyjazne forum. http://www.nakazdytemat.pl/ |
|
Wieprzowina:) http://www.nakazdytemat.pl/kuchnia/wieprzowina-vt8533,10.htm |
Strona 2 z 21 |
Autor: | Ciekawa [ 2010-12-16, 11:43 ] |
Tytuł: | Re: Wieprzowina:) |
mięso wieprzowe? śmierdzi i niedobre |
Autor: | Karlito [ 2010-12-16, 12:30 ] |
Tytuł: | Re: Wieprzowina:) |
. |
Autor: | Patrri [ 2010-12-16, 19:57 ] |
Tytuł: | Re: Wieprzowina:) |
Karlito napisał(a): Polecam mięso z łopatki jest stosunkowo chude i zmielą na miejscu w sklepie, a ponadto mamy pewność że do naszego mięsa mielonego nie zostanie dodane jakieś świństwo w postaci resztek innego gatunkowo mięsa.Dobre jest też mięso mielone z indyka wychodzą świetne zrazy. ![]() O nie wiedziałam. Tak z indyka jest ok, tylko czasem kotlety mi sie rozpadaja bo jest za miękkie. |
Autor: | Słowiczek [ 2010-12-18, 12:14 ] |
Tytuł: | Re: Wieprzowina:) |
karina.ma napisał(a): Super, dobrze wiedzieć. Wcześniej trochę się powstrzymywałam od kupna wieprzowiny, ale od czasu do czasu chętnie. Ale gdybym wiedziała, że ma mniej tłuszczu kupowałabym chętniej. Witam ja lubię schabowe Bardzo! |
Autor: | Heloonia [ 2010-12-19, 16:10 ] |
Tytuł: | Re: Wieprzowina:) |
Ja jeszcze nigdy nie jadłam wieprzowiny z tym certyfikatem ale jestem bardzo zainteresowana. Czy ktoś może polecić mi jakiegoś producenta?? |
Autor: | marania [ 2010-12-19, 22:12 ] |
Tytuł: | Re: Wieprzowina:) |
Niska zawartość tłuszczu? A jak niby oni to chcą osiągnąć? Będą na diecie trzymać te prosiaki? :D |
Autor: | Heloonia [ 2010-12-20, 01:04 ] |
Tytuł: | Re: Wieprzowina:) |
Będą żywić wieprzowiną z certyfikatem PQS:) |
Autor: | kingusiak [ 2010-12-21, 01:52 ] |
Tytuł: | Re: Wieprzowina:) |
hmm, tej wieprzowiny chyba jeszcze nie ma w sklepach? ale nie jestem tego pewna |
Autor: | Patrri [ 2010-12-21, 13:14 ] |
Tytuł: | Re: Wieprzowina:) |
Pewnie jakoś poprawią żywienie, bez maczki i innych ulepszaczy.. |
Autor: | kingusiak [ 2010-12-22, 12:30 ] |
Tytuł: | Re: Wieprzowina:) |
co myślicie ? "Hodowcy podjęli się produkcji chudego, nieprzetłuszczonego mięsa o zwiększonej trwałości, przydatności kulinarnej i przetwórczej oraz o wyjątkowych walorach smakowych. " ciekawa jestem czy będzie tak naprawdę:) |
Strona 2 z 21 | Strefa czasowa: UTC + 2 |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |