Forum dyskusyjne. Przyjazne forum.
http://www.nakazdytemat.pl/

Wieprzowina:)
http://www.nakazdytemat.pl/kuchnia/wieprzowina-vt8533,10.htm
Strona 2 z 21

Autor:  Ciekawa [ 2010-12-16, 11:43 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

mięso wieprzowe? śmierdzi i niedobre

Autor:  Karlito [ 2010-12-16, 12:30 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

.

Autor:  Patrri [ 2010-12-16, 19:57 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

Karlito napisał(a):
Polecam mięso z łopatki jest stosunkowo chude i zmielą na miejscu w sklepie, a ponadto mamy pewność że do naszego mięsa mielonego nie zostanie dodane jakieś świństwo w postaci resztek innego gatunkowo mięsa.Dobre jest też mięso mielone z indyka wychodzą świetne zrazy. ;-)



O nie wiedziałam. Tak z indyka jest ok, tylko czasem kotlety mi sie rozpadaja bo jest za miękkie.

Autor:  Słowiczek [ 2010-12-18, 12:14 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

karina.ma napisał(a):
Super, dobrze wiedzieć. Wcześniej trochę się powstrzymywałam od kupna wieprzowiny, ale od czasu do czasu chętnie. Ale gdybym wiedziała, że ma mniej tłuszczu kupowałabym chętniej.

Witam ja lubię schabowe Bardzo!

Autor:  Heloonia [ 2010-12-19, 16:10 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

Ja jeszcze nigdy nie jadłam wieprzowiny z tym certyfikatem ale jestem bardzo zainteresowana. Czy ktoś może polecić mi jakiegoś producenta??

Autor:  marania [ 2010-12-19, 22:12 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

Niska zawartość tłuszczu? A jak niby oni to chcą osiągnąć? Będą na diecie trzymać te prosiaki? :D

Autor:  Heloonia [ 2010-12-20, 01:04 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

Będą żywić wieprzowiną z certyfikatem PQS:)

Autor:  kingusiak [ 2010-12-21, 01:52 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

hmm, tej wieprzowiny chyba jeszcze nie ma w sklepach? ale nie jestem tego pewna

Autor:  Patrri [ 2010-12-21, 13:14 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

Pewnie jakoś poprawią żywienie, bez maczki i innych ulepszaczy..

Autor:  kingusiak [ 2010-12-22, 12:30 ]
Tytuł:  Re: Wieprzowina:)

co myślicie ?

"Hodowcy podjęli się produkcji chudego, nieprzetłuszczonego mięsa o zwiększonej trwałości, przydatności kulinarnej i przetwórczej oraz o wyjątkowych walorach smakowych. "
ciekawa jestem czy będzie tak naprawdę:)

Strona 2 z 21 Strefa czasowa: UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/