Forum dyskusyjne. Przyjazne forum.
http://www.nakazdytemat.pl/

Ser panierowany
http://www.nakazdytemat.pl/kuchnia/ser-panierowany-vt27.htm
Strona 1 z 1

Autor:  tys~ [ 2006-05-23, 07:36 ]
Tytuł:  Ser panierowany

Witam! Mam taki ma?y problem, chodzi mi o ser panierowany, jad?em taki na S?owacji i chcia?bym taki zrobi? w domu. Z t?d mam takie pytanie, czy kto? nie wie z jakiego to jest sera? Zrobi?em z goudy i to nie to samo, mo?e tu chodzi o jakie? inne przyprawy?

Autor:  bus70~ [ 2006-05-23, 08:52 ]
Tytuł: 

spr?bu ka?dego z ple?ni? (rokpol inne twardsze) panierka jajko z tart? b??k?

Autor:  MOON~ [ 2006-05-23, 09:56 ]
Tytuł: 

Taki syr wypra?any oryginalnie robi si? z oscypk?w lub twardego ostrego sera ???tego podgrzewanie sera ple?niowego mo?e by? k?opotliwe szkodzi na ?o??dek nie polecam dwa plasterki twrdego sera w ?rodek szynka i panierka i bardzo dobre jedzonko.

Autor:  Barbara [ 2007-02-01, 16:58 ]
Tytuł: 

O jaki ser Ci chodzi, bo są dwa rodzaje: ser pleśniowy camembert moczymy w rozbełtanym jajku i obtaczamy w tartej bułce, smażymy na wolnym ogniu, chodzi o to, żeby ser w środku był płynny. Można też smażyć żółty ser (plastry grubości ok 0,5 cm) tak, jak kotlety. Przyprawy w obu przypadkach dowolne wg upodobań.

Autor:  k0n5+4n+y [ 2007-02-03, 23:29 ]
Tytuł: 

ja robie z morskiego jest dobry do tego i zawsze podwojna panierke zeby sie nie rozlewal

Autor:  olka080 [ 2007-02-04, 22:12 ]
Tytuł: 

Chodzi o serek żółty?? Ha było by dobrze żebym taki chociaż lubiła:P

Autor:  Lovely_Girl [ 2007-05-30, 12:40 ]
Tytuł: 

ja mam na hurtowni gdzie pracuje taki ser, oryginalny z czech, jest tam firma ktora sie specjalizuje w produkcji takiego sera, a tak wogole to taki ser dobrze jest zrobic w frytkownicy, wtedy jest rowno podsmazony i sie nie rozlewa. Robiony jest z bardzo twardego gatunku sera, niewiem jakiego bo mnie to nie interesowalo ale jak pojde w piatek do pracy to sie dowiem

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/