Z otworzonych drzwi węzła c.o. buchnęły kłęby pary. KB po kilku chwilach powiadomił mnie, że „wystrzeliły” uszczelnienia, zakręcił zasilanie, sytuacja opanowana. Trochę zastanawiająca dla mnie była „obstrukcja” „Osób”, no ale…. Sprawę „parowania” zamieściłem na „facebooku „ - „Osiedle Muchobór Mały” i z zakłopotaniem zacząłem odczytywać Tam napastliwe teksty. Umieszczał je jeden z „Osób”. Wydźwiękiem Jego wystąpień było „czemu się wcinasz łobuzie(ja)”. Dzięki uprzejmości admina portalu mam kopię dyskursu. Byłem zakłopotany. Włączył się do dyskursu :(tekst oryginalny) Mirosław Andrzej Dusza WOW - chyba mam dość. Ja rzadko się odzywam w takich miejscach - ale masz jeba*Y CWE*U - JB (tak twoi znajomi i sąsiedzi już donieśli na ciebie, jaka masz przeszłość, dymana w du*ę parówo!) szczęście, że trafiłeś na tak kulturalnego człowieka jak Pan R R - bo jakbyś Mnie tak 'pomawiał" a przy tym działał świadomie i celowo na jawną szkodę własności i inwestycji użytku publicznego, jakim jest remontowany lokal usługowy na osiedlu, a do tego jeszcze tak ubliżał osobiście, to bym Ci SUKO Ten Twój PEDA*SKI R*J skuł nie do poznania - i to tak że twoje peda*skie randki z ZOMO i ORMO, gdzie ciągnąłeś każdemu stójkowemu, to będziesz z uśmiechem na ustach wspominać jak wakcje! Myślisz JB, że jak w PRL każdemu z notatnikiem Pałę OPIER*alałeś i sąsiadów KAPOWAŁEŚ to było dobrze ? Te czasy się dla Ciebie skończyły i zamknij mordę, bo wali na całym osiedlu gównem jak TY ją otwierasz - wiadomo dlaczego...patrz wyżej. Zwykły kłamliwy, zakompleksiony, PED*Ł i KUR*A z Ciebie jest - o czym każdy na osiedlu wie - Fraje*ze z Rogami JAK DO PAFAWAGU i z POWROTEM ! JB! A powiedz SZMATO tylko słowo w Moim kierunku a jeszcze dziś specjalnie dla Ciebie przyjadę na osiedle KUR*O ! Zobaczymy jak sobie poradzisz z Agencja i Immunitetem. Dość tolerowania tego jeba*nego cyrku w okół jednego FRAJ*ra !
O co chodzi skąd tak gwałtowna reakcja (zainteresowanym podeślę teksty z w/w dyskursu. Dowiedziałem się w poniedziałek w trakcie bytności w Spółdzielni. cdn
_________________ medicus curat, natura sanat.
|