mery_blue napisał(a):
Po drugie nie kazdy ma tyle czasu co Ty
ja mam tyle czasu na ile wskazuje moja praca, grafik itp....
mery_blue napisał(a):
Po za tym dlaczego kazdy potrafi narzekac??
nazywasz narzekaniem to iż napisałem coś krytycznie odnośnie forum lub mam inne zdanie na jakiś temat niż Ty ? Skoro sama piszesz
mery_blue napisał(a):
Forum jest dla WAS! I to WY je tworzycie...
to dlaczego Administracji tak ciężko jest wysłuchać opinii dotyczących forum - tych dobrych i tych złych ?
mery_blue napisał(a):
Oka -pomysły wniosłes.. ale jako jedyny!
i nie czuję się zachwycony z tego powodu - czy ciężko jest usiąść, pomyśleć i zastanowić się co by tu jeszcze zmienić ? Dlaczego tego typu propozycje lub sugestie mają wychodzić wyłącznie ode mnie ? Czyżby pozostałym użytkownikom Forum na tym nie zależało by pisać w fajnej atmosferze i by na forum "zawsze coś się działo" ?
mery_blue napisał(a):
Skoro jest cos nie tak... dlaczego nikt nie proponuje co zrobić żeby było lepiej?
może pokutuje przesąd iż Administracja wie najlepiej co zmienić i po drugie może użytkownicy boją się zgłaszać jakieś pomysły czy sugestie z obawy iż zostaną wyśmiani, czy nawet nikt tym pomysłem się nie zainteresuje....
mery_blue napisał(a):
Po za tym, od kiedy forum powstało wiele sie zmieniło na lepsze...
ja mogę mówić jedynie za ten okres przez który jestem na forum - a co było wcześniej to nie wiem bo mnie nie było
mery_blue napisał(a):
Teraz np. połączylismy sie chatem który maja wszyscy w d.. - to nasza wina?? nie!
a co ja na to poradzę ??
mery_blue napisał(a):
Ale za to ludzie z chata wchodza na forum i cos tam skrobią - nowi ludzie... chyba o to chodzi??
i bardzo dobrze , przynajmniej "coś" zaczyna się dziać na forum
mery_blue napisał(a):
Next... jak mozemy rozwijac forum skoro wiekszosc decyzji i zmian jest po protu krytykowanych ? to zle, to nie działa tak a mogłoby tak itd...
wydaje mi się ze Oczekujecie szybkiej odpowiedzi i bez możliwości spokojnego zastanowienia się "jak to ma być". Może ktoś chcętnie by dodał, ale jak skoro "klamka już zapadła"?
mery_blue napisał(a):
Narezkac kazdy potrafi! ale trzeba działać
to działa w obie strony
Pawel napisał(a):
reorganizacja forum bedzie w tym tygodniu
Paweł bez urazy ale to stwierdzenie słyszałem tyle razy iż zapomniałem dokładnie ile i poczekam aż będzie coś zrobione w tym kierunku.
Paweł jeśli chodzi o ten filtr to nie da się tego jakoś obejść lub napisać w tej sprawie do Google z zapytaniem dlaczego tak jest i kiedy to usuną ?