dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

moda na jesień
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-10-21, 18:13 
Szczypior

Zauważyłam, że w sklepach wciąż króluje fiolet i szary. Czyżby wciąż utrzymywały sie trendy z poprzedniego roku? A może to kryzys spowodował, że projektantom brak jest inwencji :diabel:
Jakie w tym roku preferujecie kolory na jesień, bo przyznam, że już mi trochę zbrzydł szary. szaro na dworze, szaro w ubiorach. No ale, w sklepach niewielki jest wybór jeśli chodzi o kolory, szczególnie grubszych swetrów na jesień :-( Albo jasny, który sie szybko brudzi, albo właśnie szary.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-22, 07:48 
Adept

Mi podoba sie szary kolor , preferuje ciemne kolory .. ostatecznie polecam turkus ...

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-10-25, 13:41 
Adept

Szczerze mówiąc, mało zwracam uwagę na obecne trendy. Fioletowy bardzo lubię, na jesień zawsze chętnie noszę wszelkie czerwienie i odcienie bordo. Nie pogardzę również zielenią, szczególnie taką trochę zgniłą ;) A wiadomo, że szarości, czernie i brązy zawsze będą dobrze wyglądały i zawsze będą popularne.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-14, 17:10 
Pochłaniacz

Mało zwracam uwagę na to jakie kolory królują w sklepach, wybieram po prostu to co mi się podoba- pod warunkiem,że nie jest czerwone lub różowe. A co do szarości to nawet je lubię, szczególnie na sobie

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-19, 13:35 
Oczytany mnich

Ja ostatnio polubiłam turkus. Wcześniej bym na niego nie spojrzała, ale zorientowałam się, że bardzo mi w nim ładnie, jest niesamowicie twarzowy dla ciemnych brunetek. A jeśli chodzi o sklepy, to faktycznie, trochę tam monotematycznie w kwestii kolorów. Ale ostatnio znalazłam serwis moda.pl, na którym jest wiele sklepów i nasycenie kolorystyczne bardzo duże;) Ciuchy na różną okazję, buty i dodatki. Polecam zajrzeć jeśli narzekacie na mało kolorowe ubrania.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-19, 18:37 
Eee, kochani... już od jakiegoś czasu mamy już zimę :mrgreen:

Cytuj:
Ja ostatnio polubiłam turkus, jest niesamowicie twarzowy dla ciemnych brunetek.

Jesteś ciemną brunetką? :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-01-26, 14:46 
Pochłaniacz

Ja preferuję po prostu rzeczy ciepłe i raczej sportowe- dlatego chętnie kupuję na tanisport.pl. nigdy nie sugeruję się tym co jest akurat modne. To głupota ubierać się tak jak manekin w sklepie lub panienka w gazecie

Zgłoś post

Re: moda na jesień
PostNapisane: 2010-10-15, 11:00 
A mnie sie podobają szare rzeczy. Ostatnio kupuje sobie wszytko szare i teraz zastanawiam sie nad tymi butami http://www.modnebuty.pl/product-pol-228 ... 0-bez.html Przede wszystkim muszę mieć rzeczy cieple, poniewaz nienawidzę marznąc szczególnie jak stoję na przystankach autobusowych. Dlatego porządny, skórzany, wysoki but to podstawa na każdą jesień i zimę :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-10-17, 20:18 
Adept

Szarość dobrze komponuje się z innymi kolorami tak jak czerń.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-10-27, 09:50 
Adept

Co myślicie o trendach na sezon zimowy 2010/2011 ? Patrząc pokazy mody, królują w tym roku beżowe płaszczyki różnie skrojone, pelerynki oraz widziałam w kilku kolekcjach kożuszki. Szukając po sklepach ciepłego modelu na zimę natrafiłam na taki damski kożuch od Wukadora:

Załączniki:
kozuch.jpg
kozuch.jpg [ 7.68 KiB | Przeglądane 2355 razy ]
Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2