dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
  Drukuj | Powiadom znajomego

Kocham 2 kobiety...
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-01-10, 01:09 
Witam! Szukam porady moze pomocy. Od jakiegos czasu czyli pół roku czuje sie w ogóle nie swój nawet przestałem sie lubic. Mam tez mysli samobójcze. Prawie dwa lata temu poznałem fajna kobiete która mi sie bardzo podoba mozna powiedziec ze sie zakochałem i ona tez by chciała ze mna byc tylko jest problem ze ja jestem zonaty i Kocham tez swoja zone i dziecko, nie wiem co mam juz robic bo z kobieta która sie spotykam tez kocham,a nie chce sie rozwodzic i ranic przy okazji moje małe dziecko. Osoba z która sie spotykam chciała by zebym sie rozwiódł i z nia był. Wszyscy w okół mnie zauwazyli ze cos ze mna nie tak ze sie zmieniłem i to bardzo zreszta sam to po sobie widze. Nie mam pojecia co mam zrobic juz sam nie wiem, moze ktos mi pomoze w tej kwesti.

Zgłoś post

Re: Kocham 2 kobiety...
PostNapisane: 2013-01-10, 09:30 
Pochłaniacz

Odpowiedź jest prosta, skoro kochasz dwie kobiety tak samo, to najlepiej wybrać tą z którą Cie więcej łączy. W tym wypadku jest to twoja żona, bo z Nią masz dziecko i wziąłeś ślub, zamiast niszczyć to co zbudowałeś.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-01-24, 15:22 
Przyjaciel

a może trzeba zastanowić się dlaczego w ogóle...ta druga pojawiła się w Twoim życiu...i dopiero wtedy podejmować jakiekolwiek decyzje

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-01-28, 00:12 
Powiem Wam szczerze ze sam nie wiem co mam robic,jestem na rozstaju dróg ze tak powiem

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-01-28, 23:40 
Pochłaniacz

Nie wiem czy w Twoim przypadku nie powinieneś zastanowić się nad wizytą u psychoterapeuty. Psychoterapeuta pomoże Ci zrozumieć samego siebie, bo tu jak już piszesz o samobójstwie, to nie jest zabawa. Idź, pogadaj, spojrzysz na problem z innej perspektywy i może łatwiej będzie Ci podjąć właściwą decyzję.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-01-30, 22:49 
Przyjaciel

a tam taki psychoterapeuta może jedynie pogorszyć sytuację, moim zdaniem takie coś jest zbędne, a autor wątku sam wie co powinien zrobić, tylko musi dopuścić tą myśl do siebie....ale jedno jest pewne, wszystkich nie zadowolisz

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2