dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Wiara w siebie
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-09-25, 10:48 
Adept

Mam problem bo nie wierze w swoje możliwości - czy ktoś z was pokonał w sobie taką barierę?
Co zrobić by moja wiara w siebie była większa i pozwoliła mi odnieść w życiu sukces?

Macie coś sprawdzonego?

Zgłoś post

Re: Wiara w siebie
PostNapisane: 2013-09-25, 11:07 
pasek napisał(a):
Mam problem bo nie wierze w swoje możliwości - czy ktoś z was pokonał w sobie taką barierę?
Co zrobić by moja wiara w siebie była większa i pozwoliła mi odnieść w życiu sukces?

Macie coś sprawdzonego?

Ja byłem z tym u psychologa - trochę za wizyty zapłaciłem ale mi pomógł.
Mój znajomy kupił cos takiego http://hepika.pl/ i tez mu pomogła. Na forach czytałem o jakichś prostych ćwiczeniach, że także są skuteczne tak więc wiesz, możliwości jest bardzo wiele.

Najważniejsze jest żebyś coś w końcu zaczął robić.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-09-25, 12:51 
Adept

Wiara w siebie i w swoje możliwości to bardzo ważna rzecz. To właśnie tego powinno się uczyć od najmłodszych lat - dzięki temu ludzie odnoszą w życiu spektakularne sukcesy.

Wiara w siebie i pewność siebie to naprawdę 2 bardzo ważne zalety w dzisiejszym świecie - ćwiczcie je póki czas.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-09-26, 10:45 
Mianownik napisał(a):
pasek napisał(a):

Macie coś sprawdzonego?

Ja byłem z tym u psychologa - trochę za wizyty zapłaciłem ale mi pomógł.
Mój znajomy kupił cos takiego http://hepika.pl/ i tez mu pomogła. Na forach czytałem o jakichś prostych ćwiczeniach, że także są skuteczne tak więc wiesz, możliwości jest bardzo wiele.

Najważniejsze jest żebyś coś w końcu zaczął robić.

A Ty z tego korzystałeś?
Ile czasu potrzeba, żeby wiara w siebie z taką technika wzrosła?

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-09-26, 10:50 
Adept

Ok poczytałem wczoraj o te Hepice co ją polecasz.
Chyba lepiej kupić to niż tracić na terapię u psychologa - czytałem, że nawet 1000 złotych kosztuje.

A o tej Hepice piszą bardzo optymistycznie i że to naprawdę działa - zamówiłem wczoraj - od dziś zaczynam testować - zobaczymy czy pomoże. Ciekawe tę ćwiczenia dają.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-09-27, 11:07 
Szczypior

Jesli chcesz o tym porozmawiac? i zyskac sposób na pewność siebie to polecam forum ezoteryczne:>

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-09-27, 15:00 
Na naszym forum tez można o tym porozmawiać :)
A co do samego tematu to też myślę, że warto korzystać z takich produktów na pewność siebie i wiarę w siebie - to na pewno pomorze.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-09-30, 10:16 
StudentKraków napisał(a):
Na naszym forum tez można o tym porozmawiać :)
A co do samego tematu to też myślę, że warto korzystać z takich produktów na pewność siebie i wiarę w siebie - to na pewno pomorze.

Też sporo czytałem o tym, że pozytywne afirmacje zwiększają wiarę w siebie i w swoje możliwości.
Sam tego w sumie nigdy nie potrzebowałem ale mój znajomy korzystał z czegoś podobnego jak te afirmacje Hepika i mu to pomogło

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-10-02, 13:16 
Adept

No i u mnie tez widać już poprawę :)
Faktycznie te afirmacje są naprawdę skuteczne :) Dzięki wam za pomoc.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-10-03, 14:53 
Jak to mówią wiara w siebie czyni cuda - tak więc na pewno dobrze jest ją wyćwiczyć i być osoba pewną siebie.
Ja kiedyś korzystałem z afirmacji i mnie tez one pomogły tak więc tez uważam, że jest to świetny sposób na uzyskanie wiary w siebie i swoje możliwości.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2