3wishes napisał(a):
Ale czy nie jest tak, że takie kursy tylko zabijają kreatywność?
Rozumiem, że trzeba znac podstawy kompozycji, odpowiedniego kadru i oświetlenia, ale nie żeby powtarzać wytarte schematy tworzenia obrazu...
Absolutnie nie. Takie kursy pomogą Ci tylko profesjonalnie wykorzystać Twój zmysł artystyczny. Myślę że kreatywności nie da się "stłamsić", a wręcz przeciwnie, można dzięki ją jeszcze bardziej wyeksponować
Co do promocji, to proponuję zamieścić swoją wizytówkę w jednym z internetowych katalogów. Np. ja, jak chce znaleźć optyka, stomatologa czy innego "specjalistę" szukam na stronie Firmy.net. Można tam obejrzeć nie tylko wizytówkę danej firmy, czy osoby fizycznej ale także całą stronę. Z tego co wiem (kolega ma swój biznes i korzysta z ich usług) możesz zamieścić darmowy wpis w ich katalogu, albo wykupić jeden z pakietów który zawiera min. możliwość umieszczenia swojej prezentacji w katalogu. Więcej konkretów nie powiem bo nie znam, ale zajrzyj sobie na ich stronę, tam na pewno znajdziesz potrzebne info.
Myślę, że to chyba najlepsza forma promocji, bo jak nie istniejesz obecnie w sieci, to nie istniejesz w ogóle :D
Powodzenia