Darmowa aplikacja do zarządzania zespołem
|
Autor |
Wiadomość |
Pawel38ww
|
Napisane: 2012-02-24, 16:42 |
|
Nudziarz |
|
|
Witam i proszę o pomoc. Kieruję zespołem i potrzebuję darmowej aplikacji instalowanej u siebie na serwerze dzięki której będę mógł: - wprowadzać zadania dla poszczególnych osób w zespole i określać terminy ich realizacji (nowe zadania przypisane do siebie powinni wprowadzać także członkowie zespołu), - zamykać zadania lub przesuwać ich wykonanie w czasie, - priorytetyzować prace (nie w oparciu o kilka stopni, ale na zasadzie “najważniejsze jest na górze”), - wpisywać informację o powodach niewykonania zadania albo opóźnieniach, - określać ile czasu zajęło wykonanie zadania w danym czasie, - sporządzać raporty z wykonanych w ciągu zadanego czasu prac - lista zadań, czas realizacji, powody niewykonania lub opóźnienia, Chciałbym mieć mołziwość podejrzenia zadań z podziałem na poszczególne osoby, chciałbym móc zobaczyć też jakie zadania kończą się w danym dniu. Nie wydaje mi się na tą chwilę żeby potrzebne było coś więcej w kwestii funkcjonalności, ale nie mogę tego wykluczyć ;) Czy możecie coś doradzić? Pozdrawam,
|
|
|
Góra |
|