dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Co kupić promotorowi na obronę?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-12-08, 11:28 
Oczytany mnich

Generalnie jestem zdania, że drogie prezenty dla komisji na obronę, to przesada. Zamierzam kupić kwiaty i koniec. Natomiast promotorowi chciałabym kupić coś wyjątkowego, bo bardzo mi pomógł przy pisaniu, pożyczał materiały i był naprawdę zaangażowany. Myślałam długo i szukałam w sieci, bo nie chcę wydać pieniędzy na coś, co się mu nie przyda. Znalazłam na [spam] niebanalny i praktyczny długopis z wbudowaną kamerą, pendrivem 4GB pamięci i dyktafonem. Myślę, że to strzał w dziesiątkę, przyda mu się na różnych konferencjach i wykładach. Duży wybór elektronicznych gadżetów tam mają, polecam ich jako fajny sklep do znalezienia prezentu na taką okazję, albo na zbliżające się święta chociażby.

edit//ema

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-09, 13:48 
Władca pierścieni

Widzę, że oprócz tego, że sama udzieliłaś odpowiedzi na postawione przez siebie samą pytanie, to jeszcze potrafisz znaleźć rozwiązanie, na problemy, które jeszcze nie istnieją? Rozumiem, że metody są coraz bardziej wyrafinowane, jeżeli chodzi o kryptoreklamy, ale my na prawdę nie jesteśmy upośledzeni umysłowo.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-09, 14:30 
Jestem tego samego zdania, co Czcigodny. Normalnie, aż mi ciśnienie rośnie, jak coś takiego czytam :evil:

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-12-30, 20:30 
Przyjaciel

Ja bym kupiła dobry alkohol, pewnie bardziej by sie ucieszył

Zgłoś post

Re: Co kupić promotorowi na obronę?
PostNapisane: 2010-05-14, 20:37 
Adept

Domorosły marketing szeptany tu widzę. Gratulacje :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-05-18, 20:48 
Świadomy Roman

Jak dla mnie to promotor nie będzie zbyt zadowolony. To prezent dobry dla małolata, albo fana gadżetów. Jedna wiadomo - jak coś jest do wszystkiego to jest od niczego.
W internecie można znaleźć pendrive'y znanych dobrych firm o pojemności koło 16 gb za mniej niż 100zł, więc 4gb nie robi już takiego wrażenia. Prawdopodobnie człowiek posiada już jakąś paięć przenoiśną, a Twoja mu się przyda jak myszy akordeon. Dyktafon, kamera - nawet te wbudowane w średniej jakości telefonach komórkowych nie nadają się absolutnie do niczego oprócz zabawy, więc wątpię czy te 'długopisowe' zabawki będą nadawać się na jakieś zebrania.
Człowiek rzuci to w kąt i nawet nie będzie miał z tego pożytku.

Radzę po staropolsku - litr pod pachę i razem wykorzystać ;)
A tak serio - jakaś droga, elegancka wódka to chyba najlepszy pomysł.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-06-08, 10:20 
Adept

Ja mojej promotorce nic nie kupowałam - nie zasłużyła! Teraz tez się będę bronić i mam zamiar zrobić tak samo. Ale jak bardzo chcesz coś kupić to proponuje coś związanego z ich zawodem - organizer, pióro itp..... albo po prostu kwiaty :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-06-11, 01:39 
Nudziarz

Alkohol nie zawsze wypada kupować, ograniczyłabym sie do bezpiecznych prezentów, typu kwiaty.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-06-11, 01:43 
Nudziarz

Zgadzam się, kwiaty są najodpowiedniejsze. Pióro tez ok, ale tu już są wyższe koszty.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-07-06, 10:01 
Adept

Ja kupiłam swojej promotorce po prostu bukiet kwiatów. Bardzo się ucieszyła, bo specjalnie w sumie przyjechałam do szkoły, żeby jej podziękować po obronach i posiedziałam z nią, pogadałyśmy. Myślę, że jak ktoś ma spoko relację z promotorem i współpraca się układała, to wielkie gesty typu gigantyczna flaszka whisky są zbędne. Bukiet kwiatów i szczere podziękowania są lepsze moim zdaniem.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2