Ewelinaaa napisał(a):
np. może taki argument że człowiek to stworzenie stadne.
Człowiek to też zwierze poligamiczne, a nie monogamiczne i co z tego wynika? Przecież ze względu na zjawisko kulturowe preferuje życie w stałych związkach. Tak wiec generalnie mogę też napisać; czemu starasz się żyć monogamicznie skoro człowiek jest poligamistą?
Ewelinaaa napisał(a):
Kiedyś dawno temu oglądałam program i tam była taka rodzina , która odrzuciła wszystkie wynalazki i żyła jak ludzie pierwotni tj. bez wody, kanalizacji - oni swoje odchody dzielili i inaczej utylizowane były siki i inaczej kał. utylizowane to tak dobitnie powiedziane ,wiadomo że to na taką skalę ludzi pierwotnych. tak sobie Ciebie teraz wyobrażam,
Powiem, że masz jakieś dziwne skojarzenia, rzekłbym; kloaczne - ciekawe dlaczego?
Ewelinaaa napisał(a):
jak jakiegoś świrka, który panuje w lesie jakimiś, który kupił za jedną pensję i teraz ma dość gonitwy za pieniędzmi , bo ma ich kupę i postanawia zasmakować życia innego . Na chwilę to można, ale człowiek bardzo szybko przyzwyczaja się do luxusu a w drugą stronę to jest niemożliwe wręcz
Wysnułaś to wszystko z mojego jednego posta??? Zaskakujące. Jeszcze nic nie napisałem o sobie, a Ty już wiesz wszystko
Zawsze tak trafnie oceniasz ludzi w życiu? Kompletnie nie zdając sobie trudu aby ich poznać? Zaskakujące. I właśnie może dlatego wolę siedzieć w moim lesie