dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-05-14, 23:12 
Ranger

rouge, fakt..ale jesli miałbys probolem ze swoim zapachem przez owłosienie...
mimo utrzymywania duuuzej higieny... podcinałbys tam włosy ? jeseli wiedziałbys ze to pomoze? czy wolałbys ze tak powiem niezbyt mile pachniec?

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-05-15, 19:23 
Świadomy Roman

rouge napisał(a):
a wg mnie jest, to moze jeszcze facet ma sobie golic pachy , nogi , tylek ?? to jest chore z tym goleniem. wystarczy dbac o higiene i nie ma problemu

Rouge, sory za szczerość, ale w tym temacie zatrzymałeś się chyba w średniowieczu ;)
Nie mówię zeby golić nogi ale pachy i miejsca intymne to już standard ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-05-15, 21:10 
Szczypior

facet musi miec ogolone pachy:D wyglada potem jak goryl :D wg mnie ofc :P

no i miejsca intymne tez, raczej konieczne ale jak facet nie chce to ja przebolalabym.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-05-15, 21:29 
ema napisał(a):
pachy i miejsca intymne to już standard
a kto to tak powiedzial ? podaj mi jakis godny autorytet.

Cytuj:
Rouge, sory za szczerość, ale w tym temacie zatrzymałeś się chyba w średniowieczu ;)
Sorry za szczerosc , ale tym stwierdzeniem to mnie obrazilas.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-05-16, 15:42 
Świadomy Roman

Rouge, powiedz, robiłeś w pieluszki dopóki nie przeczytałeś pracy naukowej na temat wyższości nocnika? ;) Czy musisz to usłyszeć od 'autorytetu'? nie wystarczy, że czysta zdrowa ludzka logika tak podpowiada?

Cytuj:
Sorry za szczerosc , ale tym stwierdzeniem to mnie obrazilas.

Nie użyłam wobec Ciebie obraźliwych słów, wyraziłam jedynie własne zdanie na wygloszony przez Ciebie pogląd. Troche dystansu do samego siebie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-05-17, 09:45 
Poprostu nie wystarczy mi swierdzenie paru mlodych dziewczyn (nastolatek), ktore wiedzą cojest trendy a co nie , i co kto powinien robić a co nie. Może nie zauważyłaś, ale nie mozna nikogo do niczego zmusic, to jest wolny wybor kazdego z nas. Ja sie nie golilem w miejscu intymnym i pod pachami i NIGDY nie zamierzam, bo po co ? Maja mi odrastac nowe owlosienie, jeszcze grubsze i twardsze - tak jak na twarzy ?? Do tego nie przekonacie mnie. A jak ktos ma problem, to powinien sie czesciej myc, lub zmienic srodki na lepsze lub uzywac srodkow do ochrony czy tam do mycia strefy intymnej i po sprawie

ema napisał(a):
Nie użyłam wobec Ciebie obraźliwych słów, wyraziłam jedynie własne zdanie na wygloszony przez Ciebie pogląd. Troche dystansu do samego siebie.
i vice versa ,
Może nie użyłąs obrazliwych slow, ale jednak tym twoje stwiedzenie dotkenlo mnie i poczulem sie obrazony. - chyba ze to sie liczy dla ciebie , bo jako administaror jests nad wszystkimi ????

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-05-17, 12:04 
Świadomy Roman

Rouge - przestań wywoływać awantury. Wróciłeś tu tylko po to, żeby atakować wszystkich?
Administrator - jak każdy uzytkownik ma prawo do wyrażenia własnej opinii, czy masz z tym jakis problem? Musisz w każdym temacie atakować osoby, które maja inne zdanie?

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-05-17, 12:22 
Atakuję ? Ja tylko wyrazam swoja opinie , a nic na to nie poradze ze sie tobie nie podoba czy komus innemu - na tym polega dyskusja. Ale skoro to was drazni to juz bede sie z wami z wszystkim zgadzal i popieral was we szystkim. Jesli darzysz do tego bym przestal sie wypowiadac tutaj to prosze cie bardzo napisz mi a wiecej sie tu nie pojawie - widze ze nadal zostaly co do mnie uprzedzenia ......

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-05-17, 17:06 
Świadomy Roman

rouge napisał(a):
Atakuję ? Ja tylko wyrazam swoja opinie , a nic na to nie poradze ze sie tobie nie podoba czy komus innemu - na tym polega dyskusja. Ale skoro to was drazni to juz bede sie z wami z wszystkim zgadzal i popieral was we szystkim. Jesli darzysz do tego bym przestal sie wypowiadac tutaj to prosze cie bardzo napisz mi a wiecej sie tu nie pojawie - widze ze nadal zostaly co do mnie uprzedzenia ......

Masz manię prześladowczą, zdajesz sobie z tego sprawę? ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-05-18, 22:56 
Ranger

Rouge Ema jak i ja jak i kazdy inny uzytkownik ma prawo wyrazic swoje zdanie na temat golenia ...

Tylko ze Ty jako jedyny uwazasz ze masz racje i juz..

Ja uwazam ze jesli facet ma problem z higiena to powinien sobie golic np. pod pachami..

Dla Ciebie jest to juz wieeeeelki problem i wymyslasz inne sposoby na zachowanie higieny..
Jednak zadne czestsze mycie czy inne srodki nie pomogą...

Moze gdybys Ty miał z tym problem byłbys mniej kłótliwy co do tego

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2