dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-08-16, 14:10 
Starszy wodolej

uuuu koszulke zmieniasz kilka razy dziennie ? aż tak sie pocisz ? to chyba jednak ta dieta wysokotłuszczowa dla prawdziwego kafara Ci szkodzi, przeżuć sie na płatki, my biedacy nosimy ta sama koszulke cały dzien - dzieki temu oszczedzamy tez na wodzie.

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-16, 14:53 
Pochłaniacz

nie dokazuj !

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-16, 14:55 
Szczypior

Natty to ze ktos zmienia koszulke kilka razy dziennie znaczy tylko i wyłacznie o jego higienie jak jest goraco sam zmieniam na druga widoczie ty wolisz chodzic w nieświezym ubraniu : ) pozdrawiam i zycze powodzenia z życiu :D

My nie gramy dla nich, My gramy dla prawdziwej elity
MUZYKA, MUZYKA, MUZYKA DLA ELITY!

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-16, 14:56 
Pochłaniacz

ona sie nie poci ona jest cyborgiem;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-16, 15:39 
Starszy wodolej

Paweła napisał(a):
Natty to ze ktos zmienia koszulke kilka razy dziennie znaczy tylko i wyłacznie o jego higienie jak jest goraco sam zmieniam na druga widoczie ty wolisz chodzic w nieświezym ubraniu : ) pozdrawiam i zycze powodzenia z życiu :D

dziękuje, dobre życzenia zawsze sie przydadza.
Jak sie spoce to ide sie umyć, poza tym nawet jak jest goraco (oczywiscie nie mowie tu o upale 40 stopni) to ja rano uzywam antyperspirantu - polecam rowniez wam - uwierzcie nie tylko geje ich uzywaja, i wtedy poce sie mniej. Zreszta jak jest temp do 35 stopni to nie poce sie gorzej niz w zimie i ubranie mam świeze.
mgr_Kaszaczek napisał(a):
ona sie nie poci ona jest cyborgiem;)

łał, ale madre zdanie, a jak mnie zabolał ten sarkazm! o poceniu sie patrz wypowiedz wyzej

And that's a long way

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-16, 18:17 
Szczypior

Natty i twój antyperspitant w 100% spełnia swoje zadanie ? ani ciut mokro pod pachami nie masz w upał ? to jakas rewalka normalnie :))))
I Jak sie człowiek spoci a potem bierze prysznic to polecam tez zmienic koszulke na nową bo tego nie wspomniałas wiec niektórzy pomysla ze nie zmieniasz :D Lol

My nie gramy dla nich, My gramy dla prawdziwej elity
MUZYKA, MUZYKA, MUZYKA DLA ELITY!

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-16, 18:43 
Pochłaniacz

Natty napisał(a):
hahaha ale idiotyczne prównanie, szukałeś jakichś cech wspólnych czy tak poprostu rzuciłeś nie myślac ? Tak samo jakbym powiedziała że adidasy u kobiety = bokserki; to dopiero jest zenada.

Są ciuchy i buty damskie i męskie. Kobieta chodzi np. w klapkach z kwaitkiem, a żaden facet (chyba, że dla jaj) w czymś takim chodzić nie będzie.

Dziewczyny chodzą w miniówkach, faceci nie. I nie chodzi tu o żadne fizjologiczne cechy (w sukienkach bowiem chodzą tylko Szkoci i żyją - taka kultura, u nas się nie przyjęło). Nie znasz innych męskich butów niż adidasy? Brawo! Podpowiem - można chodzić też w sandałach.

Natty napisał(a):
hehe ema a ja mam 2 pary moro z czasów harcerstwa, jedne polskie drugie amerykanskie to już w ogóle gumofilce :)

A to w gumofilcach chodzą tylko mężczyźni? Kobieto, jakie Ty masz o tym pojęcie? Przejedź się na wieś i zobacz, jak kobieta idzie doić krowę, to nie wchodzi w gówno w japonkach.

Paweła napisał(a):

Kobiety pod pachami pocą się trochę mniej niż faceci, również dlatego, że wydepilowane pachy mniej się pocą.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-16, 19:37 
Świadomy Roman

Dishman napisał(a):
Są ciuchy i buty damskie i męskie. Kobieta chodzi np. w klapkach z kwaitkiem, a żaden facet (chyba, że dla jaj) w czymś takim chodzić nie będzie.

No nikt nie każe im chodzić w kwiatki - ale przecież są damskie i męskie modele japonek?

Dishman napisał(a):
Dziewczyny chodzą w miniówkach, faceci nie. I nie chodzi tu o żadne fizjologiczne cechy (w sukienkach bowiem chodzą tylko Szkoci i żyją - taka kultura, u nas się nie przyjęło). Nie znasz innych męskich butów niż adidasy? Brawo! Podpowiem - można chodzić też w sandałach.

Zależy co masz na myśli mówiąc 'przyjęło się'? To że garstka ludzi uważa bez żadnego logicznego powodu że w japonkach chodzą geje?

Dishman napisał(a):
A to w gumofilcach chodzą tylko mężczyźni? Kobieto, jakie Ty masz o tym pojęcie? Przejedź się na wieś i zobacz, jak kobieta idzie doić krowę, to nie wchodzi w gówno w japonkach.

Eureka! Kobiety też chodzą w gumiakach! Gdyby nie Ty żylibyśmy w nieświadomości!

Dishman rozumiem, że zjadłeś wszystkie rozumy, ale spróbuj popatrzeć na ludzi z równego poziomu a nie z góry :roll: Znasz takie pojęcia jak żart i ironia?

Druga sprawa że inaczej się ubierasz do krów a inaczej na urodziny do znajomego - mogę spać w męskich bokserkach bo mi tak wygodnie, ale noszenie takiej bielizny no co dzień jest co najmniej dziwne.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-16, 19:44 
Pochłaniacz

Z moich obserwacjii widzialem, ze naszczescie tylko nad morze jest plaga facetów w japonkach gdansk, sopot i gdynia oraz całe pomorze. Naszczescie do miast jescze moda nie dotarla lub dociera powoli wstyd wstyd gej w japonkach

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-16, 20:00 
Starszy wodolej

Paweła napisał(a):
Natty i twój antyperspitant w 100% spełnia swoje zadanie ? ani ciut mokro pod pachami nie masz w upał ? to jakas rewalka normalnie :))))

napisałam na ten temat, jak nie czytałeś to sory winetu, ja sie nie zamierzam powtarzać.
Paweła napisał(a):
Jak sie człowiek spoci a potem bierze prysznic to polecam tez zmienic koszulke na nową bo tego nie wspomniałas wiec niektórzy pomysla ze nie zmieniasz :D Lol

myślałam że to oczywiste, widze jednak że nie, do niektórych trzeba pisac jak do opóźnionego przedszkolaka.
Dishman napisał(a):

no fakt, o krowiej kupie mam marne pojecie, myślałam że na boso sie wchodzi do obory.
ema napisał(a):
No nikt nie każe im chodzić w kwiatki - ale przecież są damskie i męskie modele japonek?

ema naprawde?? ale nie wkrecasz mnie ? :> to czemu wszyscy tu pisza o meskich różowych japonkach z jakimiś kwiatkami ?

And that's a long way

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2