Eironeia napisał(a):
marina napisał(a):
moo napisał(a):
1,63 cm.
nic dodać nic ująć : )
nie chciałabym być wysokim babiszonem ; P
łatwo jest się obrażać wzajemnie
mogłabym tu od razu powiedzieć coś o niskiej kanalizacji, myleniu z dzieckiem albo hobbitach, ale nie zrobię tego zamiast tego powiem tak - większość najpiękniejszych modelek i często też aktorek jest wysokich
wystarczy wymienić Adrianę Limę, Alessandrę Ambrosio, Karolinę Kurkovą, Anę Beatriz Barros, Fabianę Semprebom albo z zupełnie innej beczki Monicę Bellucci
a zresztą...miło jest nosić mini jak się ma TAAAAAKIE nogi
Mamy kompleksy, że takie coś w Ciebie trafiło i spowodowało odzew? Już napisałaś.
Co do mnie, preferuję ogólnie "drobne" kobiety. Średnio wzrost, ale najważniejsza jest miła powierzchowność. Sam jakoś z powodu wzrostu nie cierpię. A ile mam, to nie wiem :D
nie mamy
wręcz przeciwnie - jeśli od razu odpowiadam to z powodu innych dziewczyn, które takie właśnie teksty wpędzają w kretyńskie kompleksy. osobiście nie mam nic do niskich czy średniego wzrostu - każdy jest jaki jest i jak to się nieładnie mówi 'każda potwora znajdzie swego amatora'
ale jeśli chodzi o obiektywne kanony piękna to wysoki wzrost jest sporym atutem/patrz. modelki,misski/. właśnie dlatego udzielam się w takich dyskusjach - mam nadzieję, że dzięki mnie niejedna wysoka, ale młoda i bez poczucia własnej wartości zrozumie, że wysoki wzrost to ogromny atut i nie należy przejmować się głupim gadaniem złośliwców