dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wypadanie włosów
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-10-07, 07:34 
Przyjaciel

Ja nie słyszam wcale o tych produktach. Jak do tej pory byłam wierna na 100% produktom z venity.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-10-08, 09:28 
Pochłaniacz

Wypadanie włosów spowodowane jest kilkoma czynnikami : stres, złe odżywianie,używanie lokówek,suszarek,prostownic ,lakierów itd . Mnie niestety też włosy wypadają i to bardzo,ale u mnie to jest spowodowane właśnie dużym stresem,kłopotami a i dieta też robi swoje,ale ostatnio zaczęłam używać tabletki "MERZ" Spezial - to jest suplement diety - drażetki,używa się je 1 x dziennie. Są także inne preparaty jak np "VITAPIL" z biotyną i bambusem też używa się 1 x dziennie,są różne maseczki,ampułki z płynem do włosów - wszystko do kupienia w aptece .Efekty są widoczne.Polecam

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-11-24, 15:24 
A może bark Ci właśnie jakichś składników w diecie? Moim zdaniem powinnaś spróbować uzupełnić braki witamin naturalnymi suplementami diety z hepatica. Są z naturalnych składników, więc nie ma się co obawiać o działanie :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-11-24, 15:39 
A próbowałaś już może zmienić kosmetyki do włosów na takie z naturalnych składników? Ja właśnie takich używam i są świetne. Np. tutaj masz szampon przeciwko wypadaniu włosów: https://biorganic24.pl/pl/p/BABCIA-AGAFIA-Balsam-N03-przeciw-wypadaniu-wlosow-na-lopianowym-propolisie-600-ml/1502. w ogóle przejszyj sobie tą stronę, mają sporo fajnych kosmetyków :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-12-04, 16:21 
Włosy, które wyapdjaa tzreba dobzre pielęgnowac, tutaj są fajen kosmetyki do pielęgancji włosów https://www.sekretpiekna.pl/ , znajdz olej arganowy on ma certyfikaty, i jest bardzo dobry na wyapdanie włośów!

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-01-08, 17:53 
Ja też przez długi czas miałam problem z wypadającymi włosami. Pomogły mi dopiero kosmetyki naturalne, bo są bardziej delikatne i nie obciążają tak włosów. Zerknijcie sobie tutaj: http://biorganic24.pl/pl/c/Naturalne-kosmetyki-do-pielegnacji-wlosow/193, znajdziecie tam duży wybór :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-01-13, 11:55 
Dzięki @miranda za polecenie kosmetyków naturalnych i stronki biorganic24. Zamówiłam stamtąd sporo kosmetyków, i moje włosy nareszcie sa w dobrej kondycji. Już nie wypadaja tak bardzo, ale jeszcze lepsze efekty będę za parę tygodni :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-03-30, 22:29 
A słyszałyście o plastrach dermastic na wypadające i osłabione włosy? Bo u mnie te plastry zdzialały cuda! Można je kupić w aptece, taką kurację na 8 tygodni. Plastry przykleja się na noc, a one uwalniają substancje aktywne. Zauwazyłam, że nie dość, że przestaly mi wypadać włosy, to jeszcze zaczynają rosnąc mi nowe! Wiem też że mają szampon i serum wzmacniające i chyba też się na nie skuszę.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-04-04, 20:45 
Ja słyszałam o tych plastrach dermastic. U mnie zadzialały świetnie! Po całej kuracji nie dość, że przestały mi wypadac włosy, to jeszcze zauważylam mnóstwo nowych, malych włosów, które zaczęły odrastać. Mam też ochotę na ich szampon i serum wzmacniające.

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-05-26, 16:31 
A próbowałaś juz plastrów dermastic? U mnie sprawdziły się super. Włosy w końcu przestały mi wypadać. Stały się mocne, lśniące i sprężyste.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2