dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Samoopalacze czy solarium ?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2015-10-09, 10:03 
Pożeracz niewiniątek

W douglasie nie byłam, więc nie wiem, ale na stronie go mają: http://stmoriz.pl/produkt/st-moriz-professional-mus-szybka-opalenizna-kopia/

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-10-09, 14:47 
Adept

Wydaje mi się że lepiej na solarium bo przynajmniej równomiernie idzie się opalić a z samoopalaczem to jeszcze trzeba umieć odpowiednio się tym nasmarować żeby efekt nie wyszedł komiczny.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-10-09, 18:00 
Szczypior

Niby tak ale to jest kwestia dobrego przygotowania skóry oraz troszkę wprawy :) dużo osób się boi że źle nałoży samoopalacz ręką dlatego dobrze jest zastosować rękawiczkę. Poza tym jednak solarium nigdy za mną nie przemawiało po pierwsze ten specyficzny zapach , po drugie późniejsze problemy ze skórą jednak nie nie ;) pass

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-10-19, 12:05 
Pochłaniacz

Też nie rozglądałam się za musem w Douglasie, ale w sumie zerknę i dam znać :)
Ja będę odradzała solarium wszystkim, niby fajnie, ale niezdrowo, brzydko pachnie i sztucznie wygląda ;/

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-10-19, 13:17 
Awanturnik

janeczek napisał(a):
Wydaje mi się że lepiej na solarium bo przynajmniej równomiernie idzie się opalić a z samoopalaczem to jeszcze trzeba umieć odpowiednio się tym nasmarować żeby efekt nie wyszedł komiczny.

Łatwiejsze, niż Ci się wydaje. Wystarczy mieć rękawicę do aplikacji i wygląda wszystko równiutko i estetycznie. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-12-01, 16:57 
Nudziarz

Trochę solarium(nie za dużo)!!!! a na buzię samoopalacz,wiadomo że kosmetyki do twarzy zawierają substancje wybielające więc wyrównuje koloryt całego ciała:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-12-08, 15:10 
Awanturnik

Solarium unikam szczerze mówiąc, zwłaszcza odkąd dostałam uczulenia na środek do dezynfekcji, którym przecierano kabinę. Never more. :D Jeżeli chodzi o fajny koloryt i równomierną, ładną opaleniznę, to warto przed nałożeniem samoopalacza zrobić sobie delikatny peeling, który przygotuje skórę na przyjęcie go. I tu ciekawostka - kosmetyczka oświeciła mnie, że ten pomysł jest dobry, ale trzeba używać peelingu beztłuszczowego, bo po oleistych robią się plamy (często myślimy, że to wina kosmetyków, a tu.. psikus). Oczywiście natychmiast sprawdziłam, czy znajdę taki peeling w gamie StMoriz, skoro już używam samoopalaczy i okazało się, że jest. Mam, przetestowałam i rzeczywiście jest świetny - i peeling i efekt po nim. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-12-12, 23:11 
Szczypior

Dziewczyny a ja mam skromne pytanko do was :) bo większość z nas jednak stosuje samoopalacze od st.moriz a wiecie może czy mają już gdzieś jakieś promocje na ich zestawy świąteczne ? bo w tamtym roku kupiłam moim psiapsiółką i tak im się spodobało że w tym również poszeptały mi do ucha że jak mi się uda kupić będą zadowolone. A ja ostatnio jestem troszkę zalatana i nie za bardzo mam czas na szperanie po necie i wyszukanie sklepów :) będę wdzięczna za pomoc :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-12-14, 03:08 
Pożeracz niewiniątek

Na pewno na stronie swojej mają, ale jak się boisz, ze moze Ci nie dojść przed swiętami, to w douglasie popatrz.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-12-14, 13:11 
Pochłaniacz

Na stronie głównej maja sporo fajnych promocji, jakbyś pewnie zamówiła dzisiaj, to powinno dojść przed świętami. Ale też warto zerknąć w Douglasie. Święta sprawiają, że można upolować perełki w dobrej cenie. Ja znowu poluję na bronzer i błyszczyk od St.Moriz

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2