dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Kosmetyk wart polecenia
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2015-05-26, 13:03 
Ja swojej kupiłam esencję Chanela http://esencjaperfum.pl/3g-no-5-p-8.html i była zachwycona <3

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-05-28, 01:23 
Szczypior

Kupiłam w duglasie na tej promocji rajstopy w spray'u st.Moriz. Jestem bardzo zadowolona, same zobaczcie wyniki :-) Tylko 24,90 zł a jaki efekt :D Natychmiastowy efekt kryjący, bez smug.
Same zobaczcie efekt, dla mnie rewelacyjny. :-) Prawda?

Załączniki:
20632_-1.jpg
20632_-1.jpg [ 94.52 KiB | Przeglądane 687 razy ]
Zgłoś post

PostNapisane: 2015-06-11, 21:02 
Przyjaciel

BlueberryDream napisał(a):
Na pewno Oeparol jest dostepny w aptece. Zatem proponuje tam wstąpić. Na pewno dostaniesz ich wszystkie produkty.

a to będe musiała podejść ;) drogi jest ?
dzięki :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-06-12, 13:39 
Pożeracz niewiniątek

u nas w aptece około 20 zł, chociaż widziałam i taniej i drożej, w zależności od miejsca.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-06-21, 15:46 
Awanturnik

Kupiłam z ciekawości, bo dziewczyny zachwalały, a mnie się skończył krem na noc. Idealia Skin Sleep to regenerujący balsam na noc. Ma leciutką konsystencję, jest niesamowicie wydajny i bardzo szybko się wchłania. Wiele osób zachwyca się zapachem i przyznam szczerze, że rzeczywiście jest super. Ale ważniejsze jest to, że skóra jest po tym balsamie bardzo, bardzo przyjemna w dotyku, a rano wypoczęta i gotowa na kolejny dzień. Naprawdę z czystym sumieniem dodaję tę krótką recenzję i bardzo mocno polecam. :)

Obrazek

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-06-28, 20:31 
Przyjaciel

DorotaK napisał(a):
u nas w aptece około 20 zł, chociaż widziałam i taniej i drożej, w zależności od miejsca.

Dzięki :) będę w tym tygodniu po leki, to sobie popatrzę co u mnie mają :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-06-29, 21:53 
Szczypior

Masz rację samba_mamba, mam ten balsam i działa niesamowicie. Również go polecam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-06-30, 14:55 
Pożeracz niewiniątek

samba_mamba napisał(a):
Kupiłam z ciekawości, bo dziewczyny zachwalały, a mnie się skończył krem na noc. Idealia Skin Sleep to regenerujący balsam na noc. Ma leciutką konsystencję, jest niesamowicie wydajny i bardzo szybko się wchłania. Wiele osób zachwyca się zapachem i przyznam szczerze, że rzeczywiście jest super. Ale ważniejsze jest to, że skóra jest po tym balsamie bardzo, bardzo przyjemna w dotyku, a rano wypoczęta i gotowa na kolejny dzień. Naprawdę z czystym sumieniem dodaję tę krótką recenzję i bardzo mocno polecam. :)

Obrazek

Czy to jest ten słynny balsam w zelu? nie jest jakis klejący?

Zgłoś post

Garnier - Miracle Sleeping Cream
PostNapisane: 2015-07-09, 16:39 
Szczypior

Z racji dość sporego zainteresowania kremem który stosuje moja mama postanowiłam troszkę o nim napisać :)

Obrazek

Miracle Sleeping Cream jest to krem którego używamy na noc :) jest on nie tylko na zredukowanie niechcianych przez nas zmarszczek ale także jest idealny na ciężkie dla nas poranki kiedy to wyglądamy ... no jak wyglądamy każda wie :D Krem ma jasnobeżową barwę, lekką i przyjemną konsystencję bardzo szybko się wchłania. Skóra rano jest zdecydowanie nawilżona , wypoczęta co do samego zapachu jest on naprawdę bardzo bardzo przyjemny i delikatny :) Po skórze mojej mamy zauważyłam również że zmarszczki powoli zaczynają znikać. Co do ceny z tego co się mniej więcej orientuje mama zapłaciła coś koło 40 zł + -

Moja ogólna ocena 5/5 :) uważam że kremik naprawdę warty zakupu :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-07-10, 12:03 
Przyjaciel

ja ostatnio używałam kremu garniera ale na dzień, teraz kończy mi się aktualny krem na noc i muszę jakiś kupić, czyli ten garnier miracle sleeping cream możesz z czystym sumieniem polecić?

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2