dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 217 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-11-08, 00:42 
Nudziarz

Davis napisał(a):
A ja używam tylko gumy do włosów z "Joanny", a wątpię, czy królikowi włosy na żelu stawiali xd

To pewnie trochę żartem, jednak w składzie Ingredients znajdziesz niemało chemii, której to każdy składnik z osobna może uczulać, wywalać stany zapalne, wykwity czy inne uroki :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-20, 11:36 
Pochłaniacz

Staram się używać kosmetyków jak najbardziej naturalnych. z rezerwą podchodzę do wszelkich nowości. Uważam ze ze zdrowiem i uroda nie warto eksperymentować. Wiernie powracam do kosmetyków Nivea

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-02-01, 12:23 
Oczytany mnich

Uwielbiam żele pod prysznic Johnson&johnson :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-03-01, 19:26 
Adept

Ja uzywam wielu kosmetykow - ziajka, nivea, spora grupe stanowi rowniez la roche. Te ostatnie nei sa moze najtansze, ale przynajmniej nie sa perfumowane i sa wydajne - do 10.03 w superpharm jest promocja na nie 25% taniej. Ogolnie maja tam miec sporo promocji, w koncu marzec to nasz miesiac (dzien kobitek :)). A wy gdzie robicie zakupy, macie moze jakies sprawdzone sklepy, markety, polujecie na znizki, czy raczej kupujecie kremy jak sa potrzebne i nie patrzycie na ceny?

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-03-03, 00:16 
Oczytany mnich

25%? To ladnie - w weekend sprawdze czy rzeczywiscie jest tanio, bo akurat mam krem na wykonczeniu.
Odpowiadajac na Twoje pytanie: to ja ogólnie nie mam zbyt wiele czasu na zakupy i raczej mówią co kupić i kupują mnie koleżanki :) Przynajmniej w kwestii kosmetykow mam ajne kumpele :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-03-05, 00:14 
Ja w większości używam polskich kosmetyków Floslek. Są bardzo dobre jakościowo - bo naturalne. Mam dość wrażliwą skórę, więc to dla mnie ważne, żeby nie przemycać w kremach i innych specyfikach chemii. Nie są również testowane na zwierzętach.

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-03-05, 10:33 
Szczypior

Używam różnych ale najczęściej z AVON

Zgłoś post

PostNapisane: 2010-03-25, 14:07 
Adept

Mnie najbardziej drażni, że skóra się przyzwyczaja do poszczególnych kremów, mleczek, toników itd... Jak tylko zaczynam widzieć poprawę kondycji skóry, to zaraz musze coś zmieniać. Więc używam wszystkiego. No i jeszcze dochodzą ogólne zmiany skóry (kiedyś mogłam spirytusem twarz przetrzeć i było ok, a teraz mam bardzo wrażliwą). Szczerze, to się sama gubię w różnych kremach... :|

Zgłoś post

Re: Jakich kosmetyków używacie??
PostNapisane: 2010-05-31, 15:58 
Nudziarz

Bielendę! Słuchajcie kupiłam w BIEDRONCE rewelacyjne zestawy BIELENDA CZARNA OLIWKA w super cenie 9,99 zł!!! Do wyboru były 2: krem do twarzy + sól do kąpieli i krem do twarzy + masło do ciała. W takiej cenie warto kupić nawet obydwa zestawy, bo normalnie 1 kosmetyk CZARNA OLIWKA kosztuje około 15 zł ( wiem, bo używam od kilku lat). Seria jest świetna, szczególnie dla suchej i wrażliwej skóry. Kosmetyki pięknie pachną. Ez zastanowienia kupiłam od razu 2 zestawy na zapas. Warto wiedzieć o takich okazjach, dlatego możecie przekazać dalej. Pozdrawiam :)

Zgłoś post

Re: Jakich kosmetyków używacie??
PostNapisane: 2010-07-08, 16:12 
Adept

Ja ostatnio zakochałam się w kosmetykach Palmers (http://www.maslokakaowe.com) mają świetnie pachnącą serię maseł do ciała i błyszczyków do ust. Tak naprawdę mogłabym to wąchać cały czas i kupować nawet dla samego zapachu, Błyszczyk (używam non stop, nałogowo) starcza naprawdę na bardzo długo, wyjątkowo wydajny!

Ostatnio edytowano 2010-08-02, 13:39 przez modernwoman, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 217 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2