dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jak mieć wymarzoną sylwetkę
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-06-03, 18:31 
Hej, wiecie ja to na swoim przykładzie mówię, że podstawą do utrzymania super figury jest tryb pracy ,czy siedzimy czy jesteśmy w ruchu. Ja teraz jem mniej ,ale pracę mam siedzącą i czuję jak mój brzuch się robi balonik.
Pomimo tego że każdego dnia ćwiczę, słodyczy nie potrafię odstawić, a wiem że to one są główną przyczyną tego że rośnie, bo jak sobie pomyślę że tak niedawno byłam taka szczupła, zgrabna to postanawiam się wziąć za siebie ale po chwili mi przechodzi, zawsze trzeba się cieszyć z tego co się ma

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-04, 23:56 
Awanturnik

Greenka napisał(a):

No, ale z tego co piszesz to ta dieta Cambridge kieruje się do ludzi, ktorzy potrzebują dużo zgubić bez uszczerbku na zdrowiu, więc musi opierać się na porządnym fundamencie jakimś. Gdzie tkwi sedno jej fenomenu?

Nie tylko do takich ludzi, choć jest dla nich wyjściem ostatniej szansy. :) Sedno tkwi w powolnej, ale trwałej zmianie nawyków żywieniowych. Gubisz powoli, ale skutecznie i stopniowo poszerzasz dietę o kolejne pozycje. Uczysz się jeść świadomie i rozumieć, że zdrowe jedzenie też może być przyjemne. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-10, 21:37 
Witam ,a dziś zdałam sobie sprawę że ja jestem gruba, nie mogę powiedzieć żebym się gnębiła teraz jakimiś dietami, chociaż nie chcę mi się jeść jem, mam jednak zakodowany tryb że wieczorami nie jem . Moja sylwetka pozostawia wiele do bycia wymarzoną, ale ja kocham ją i tak uważam że jestem super :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-11, 00:33 
Awanturnik

Slim Coffee pij, podgryzaj batoniki Cambridge, ruszaj się, mądrze bilansuj posiłki i w moment zlecisz.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-29, 17:58 
Szczypior

duuużo ćwiczeń i zdrowa dieta :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-06-29, 19:01 
ja ta właśnie nie wiem czy ćwiczenia są takie ekstra, zależy jeszcze wiadomo jakie. Bo jak jest się człowiekiem z nadwagą i jeszcze wyćwiczonym czyli potężnym to wygląda katastroficznie.
ja wiem po sobie że jak kilka nawet dni nie wykonuję mojej codziennej kilkuminutowej gimnastyki to czuję się taka gruba, ociężała, ale bieganie czy jazda na rowerze takie mięśnie tworzy nieładne to czy to jest dobre?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-05, 21:23 
A korzystacie z jakiś suplementów podczas odchudzania? Jaki warto wybrać?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-12, 22:12 
Witam!

Ze swojej strony mogę zarekomendować stosowanie suplementu wspomagającego odchudzanie Aqua Slim. Ma on w swoim składzie m.in. chrom, który przyśpiesza przemianę materii oraz zmniejsza ochotę na jedzenie, czego efektem jest przyjęcie mniejszej ilości kalorii.

Pozdrawiam,

Agnieszka Domańska

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-07-29, 19:55 
Adept

Regularne cwiczenia, ale z głową (żeby nie przesadzić) czynią cuda. Oczywiście jest na rynku tyle dobra, ze mozna się wspomóc jakimiś suplementami, ale nigdy nie traktujmy ich jako magicznej różdżki. Dodatkowo do ćwiczeń - tak, zamiast - nie! :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-08-07, 15:39 
karotka napisał(a):
Regularne cwiczenia, ale z głową (żeby nie przesadzić) czynią cuda. Oczywiście jest na rynku tyle dobra, ze mozna się wspomóc jakimiś suplementami, ale nigdy nie traktujmy ich jako magicznej różdżki. Dodatkowo do ćwiczeń - tak, zamiast - nie! :)

Witam ponownie!

Właśnie tak. Ważne aby przy stosowaniu suplementu diety AquaSlim być aktywnym fizycznie i prowadzić dietę dla uzyskania właściwego efektu utraty wagi. Samo stosowanie suplementów nie pomoże, bowiem było by to zbyt piękne... Ze swojej strony dodam, że zalecana dzienna dawka preparatu AquaSlim to zawartość jednej saszetki (10g).

Pozdrawiam,

Agnieszka Domańska

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2