dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jak mieć wymarzoną sylwetkę
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-04-28, 17:27 
Przyjaciel

Dla osób które były, są i mają jakie doświadczenia z dietą Cambridge. Czy konieczna jest i jak często wymagana konsultacja ze specjalistą? Fakt faktem, że taki konsultant jest ważny ale nie wiem czy będę miała możliwość się z nim spotkać z racji pracy i dzieci.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-04-29, 10:55 
Awanturnik

Na pewno idź koniecznie na pierwsze spotkanie - tylko w ten sposób dowiesz się, czy to na pewno dieta dla Ciebie. Konsultant zapyta o różne kwestie zdrowotne, styl życia, nawyki i dokładnie opowie Ci o wszystkich krokach diety. Konsultanci zazwyczaj dostosowują swój czas do Ciebie, nie ma zatem problemu z ustawieniem sobie spotkania w dogodnym dla Ciebie terminie i o najwygodniejszej dla Ciebie porze. Poza tym jeśli dieta przebiega prawidłowo, spokojnie wystarcza kontakt telefoniczny, gdybyś miała jakieś pytania albo chciała się upewnić w jakiejś sprawie. To wszystko naprawdę da się poukładać, a mówi Ci to zabiegana, pracująca mama :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-05-16, 23:24 
Nudziarz

Ja odkąd pamiętam dużo ćwiczę może nie po to aby mieć wymarzona sylwetkę ale żeby dobrze czuć się własnym ciele. Najlepiej znaleźć dyscypline sportu, która nie bedzie dla nas katorgą a raczej przyjemnością.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-05-26, 10:22 
Adept

Sylwetke najlepiej sie ksztaltuje sie przez taniec i dodatkowo nabiera sie kobiecosci :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-05-26, 22:01 
Nudziarz

Zdecydowanie pewność siebie i optymistyczne nastawienie do życia wpływa na naszą atrakcyjność. Komu chciałobo się rozmawiać z wiecznie narzekającą osobą? Taki człowiek nie jest atrakcyjny.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-05-28, 14:07 
Pochłaniacz

A czasami bywają takie,które to lubią, bo..... same takie są.? Jeśli chodzi o wymarzoną sylwetkę - odpowiednio i zdrowo się odżywiać ,chodzić na siłownię, ewentualnie uprawiać indywidualnie jakiś sport. Takich jest całe mnóstwo. A z kolei co do opinii na nasz temat?- przede wszystkim kultura, umiejętność znalezienia się w każdej sytuacji, mniej szpanu, większej kontroli nad tym co i do kogo mówimy i jak mówimy. Okazywanie szacunku każdemu bez względu na wiek i pochodzenie. Ot i cała filozofia. Pozdrowionka. Pa. Do usłyszenia. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-05-29, 07:55 
Ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć...orbitrek, pływanie i jazda na rowerze:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-11, 10:00 
Najważniejsza jest systematyczność;) Ja jem 5 posiłków, najwięcej na śniadanie oraz od niedawna stosuję jeliton Szukałam produktu, który nie będzia miał w sobie chemii, koleżanka mi go poleciła. Przez 4 miesiące schudłam 1o kg;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-07-15, 19:49 
Nudziarz

Ja ostatnio stosuje zasadę, że pozwalam sobie na niemal wszystko ale jem mniejsze porcje. Na początku było ciężko ale teraz chyba już żołądek mi się skurczył bo potrzebuje znacznie mniej niż dawniej żeby poczuć się najedzona.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-12, 23:05 
Szczypior

Pomysł jest jak najbardziej ok i na pewno bardzo zdrowo, ja od jakiegoś czasu zamawiam sobie gotową dietkę na oryginalneprzepisy.pl do tego więcej się ruszam, głównie spaceruję i widzę poprawę nie tylko w wyglądzie ale i samopoczucie mi się poprawiło:)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2