dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jak mieć wymarzoną sylwetkę
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2015-01-24, 17:18 
Szczypior

Trzeba po prostu dbać o siebie:) Ja poza dieta ćwiczeniami stawiam na spirulinę z Meiers Lab, pomaga mi w kwestii dbania o siebie;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-01-28, 21:30 
Szczypior

Wymarzona sylwetke nie latwo miec, a co dopiero utrzymac. Ciezka praca to podstawa - dieta, silownia/fitness, jakis ruch, moze bieganie? prawidlowe odzywianie itp. No i moze jakas pomoc w tym, np SPAM? Zonie to pomaga.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-03-03, 21:38 
Szczypior

wymarzona sylwetka ;P dla każdego to co innego ale najlepiej jest dbać o siebie :) poświecić chociaż godzinkę co 2 dzień na ćwiczenia przecież nie potrzebna nam jest siłownia żeby poćwiczyć i zgubić zbędne kilogramy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-03-05, 10:58 
Przyjaciel

Wg mnie ćwiczenia to podstawa ;) do tego zdrowe odżywianie

Zgłoś post

PostNapisane: 2015-04-25, 11:55 
Oczytany mnich

Ćwiczyć ćwiczyć i ćwiczyć a przy tym zdrowe odżywianie - Kiełki na Widełki i efekty będą:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-09-08, 10:32 
Oczytany mnich

Dokładnie, trzeba zdrowo jeść i ćwiczyć :) Ja miałam kiedyś dużą nadwagę i ciężko było mi się podnieść z kanapy, zero motywacji do zmian :( ale wszystko się zmieniło jak poszłam kiedyś z koleżanką na siłownię (jestem z Gdańska) i poznałam panią Aleksandrę Świtońską, trenera personalnego http://zdrowo-chudnij.pl/ ;) pomogła mi zrzucić zbędne kilogramy, będę jej wdzięczna do końca życia ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-12-23, 15:37 
A mi się wydaje, że na sylwetkę to 2 podst. elementy wchodzą- dobra dieta i dużo ruchu. Ja odkąd zaczęłam biegać i dobrze jeść to dużo kilogramów zgubiłam :) Bardzo ważne tutaj też są wygodne buty. Kiedyś nogi bolały strasznie..teraz zamówiłam sobie http://eleven-store.pl/sklep/pl/nike/1232-air-huarache-run-premium.html bo fajna przecena jest i bieganie to czysta przyjemność :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-05-29, 08:56 
Podstawą odchudzania jest zdrowa, odpowiadająca potrzebom dieta, poparta solidną porcją ruchu. Warto również pamiętać, że nic tak nie szkodzi odchudzaniu, jak podjadanie pomiędzy posiłkami.

W walce z nadmiernym apetytem polecam herbatę funkcjonalną Big Active Slim Plus, w której składzie znajdziecie m.in. morwę białą, ekstrakt z owoców opuncji figowej, zieloną herbatę i yerba mate. Oprócz redukcji apetytu ogranicza ona wchłanianie węglowodanów, a w połączeniu ze zbilansowaną dietą i regularną aktywnością fizyczną przyśpiesza spalanie tkanki tłuszczowej.

Zachęcam do jej wypróbowania i do zadawania pytań. Na wszystkie chętnie odpowiem.

Pozdrawiam,
Online Ekspert Big-Active

Zgłoś post

PostNapisane: 2017-06-20, 19:59 
Przyjaciel

U mnie dobrze się sprawdzają tabletki z pokrzywą indyjską z humavitu kupuję

Zgłoś post

PostNapisane: 2019-05-24, 13:44 
Nudziarz

Z odchudzaniu w z pewnością pomocne będzie zamienienie pitej herbaty lub kawy na yerba mate. Yerba Mate ma udowodniony pozytywny wpływ na proces odchudzania. Zmniejsza uczucie głodu oraz przyśpiesza proces przemiany materii. Moja ulubiona Yerba Mate https://yerbaplanet.pl/klasyczne-yerba-mate/32-cruz-de-malta-elaborada-con-palo-1kg.html

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Strefa czasowa: UTC + 2