Myślicie ? dziękuję.. trochę mnie pocieszyliście. ;).. no tak - one są bardzo białe ( często mnie pytają , czy wybielam , ale ja pomimo tego , że sątakie okropne , dbam o nie ;D ) , wszystkie są tej samej wielkości , żaden nie wystaje , tylko te szpary .;| a co do dentysty , to już pytałam . powiedział , że nie poleca żadnych wypełnień , bo to się wykruszy po kilku latach i jeszcze bardziej zniszczy moje .. ;/ a i że jeszcze może po czasie zacząć różnić się kolorem od moich , bo są takie białe . właśnie , powiedział mi też , że ta biel przeszła mi genetycznie. ;D chociaż jedno dobre xD .. i wiecie zastanawiam się , czy nie wziąć się w garść - tak jak radzicie - i wyluzować . nikt mi nie dogryza z nimi . wiem , że to z grzeczności , ale nie jest mi przykro przynajmniej . ;) mam zamiar się ogarnąć , ale jak na razie , to dalej mam ochotę je wybić i strasznie się czuję . ;( a wam dziękuję za odpowiedź ;*
aa .. co do dentysty .. powiedział jeszcze , że poleca koronki , czy jakoś tak . tylko , że kosztuje to jakoś 15 tysięcy .. a u dentysty była ze mną mama ( konieczność ;D dopiero za 3 tygodnie mam 18 ;p ) i pytałyśmy o cenę wypełnień .. jedna szparka 100 zł. no i mama bez problemu.. powiedziała , że do 6 tysięcy się zgadza . więc o tych koronkach już nawet w domu nie wspominałam , bo nas nie stać na aż tyle . ;|
Połączono posty // misia24
|
|