Quincunx napisał(a):
Natty, używając terminu "PODKULTURA" sama segregujesz ludzi na zwykłych i "POD".
hm, ja nie uważam skinheadów za 'podludzi' a po prostu za nie myślących osiłków z przerośniętymi ambicjami odnośnie zachowania czystości rasy i brakiem perspektyw na życie. Nie są gorsi, są do resocjalizacji - to wszystko.
Quincunx napisał(a):
Gloryfikowanie białej (własnej) rasy czy narodu jest przejawem miłości do tego co ojczyste i swoje, dbania oraz rozwijania siebie i swojej wspólnoty, przy jednoczesnym pluciu w twarz fetyszom politycznej poprawności.
W jaki sposób rozwijasz się przez 'gloryfikowanie białej (własnej) rasy' ? Czy uważasz że osoby które nie mają takich poglądów nie są patriotami i nie kochają swojej ojczyzny ?
Quincunx napisał(a):
Fakty są takie, iż nie każdy jest równy - owszem uważam, że głównym kryterium nie jest ani metryka, ani kolor skóry.
konkretnie proszę, jakie fakty ? Aaa, i co wg Ciebie jest tym kryterium ?
Ja np oceniam ludzi po ich zachowaniu i podejściu do innych, a Ty ?
Quincunx napisał(a):
Piosenki są różne, nie wiem o jakiej ty mówisz, ale w tekście "BIAŁY HONOR BIAŁA DUMA" nie ma słowa o kolorowych
nie wiem, nie znam tej piosenki i znac nie chcę, wiem za to że są piosenki poniżające inne rasy - słyszałam na własne uszy. Nie umiem Ci przytoczyc bo ich nie znam po prostu.
Quincunx napisał(a):
Tak twój awatar Natty w połączeniu z informacją: "Czerwony rewolucjonista" postrzegam jako promowanie rasy czarnej, do czego masz oczywiste prawo.
podpis zależy od ilości postów, nie mam wpływu co mi się pojawia kiedy przekroczę jakąś tam granicę postów.
Quincunx napisał(a):
Co do ślicznych dzieci....ciekawe co potem z takich wyrasta.
ludzie tacy jak ja, ty i każdy inny na tym forum. To jak pokierują swoim życiem - czy zostaną gangsterami, dyrektorami banków czy kelnerami nie zależy od koloru skóry.
And that's a long way
For Natty to be from home'