dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-08-16, 23:20 
Pochłaniacz

Paweła napisał(a):
Dishman co ty trujesz jaki rasizm ?

Paweła napisał(a):
Natty jesli bedziemy myslec tak jak Ty to Polska niedługo stanie sie państwem bez rodowitych polaków tak jak to jest w Belgi gdzie nie ma prawdziwych Belgów a tradycje tego panstwa jak u Kultura zanika nie odnawialnie...

Vide_Cul_Fide napisał(a):
Polakiem jest ten kto ma biała skóre. Jak matka sie póści z murzynem na długa pałe pewnie poleci i urodzi bękarta to dla mnie to nie jest Polak.

Paweła pochodzisz z Białegostoku, jeżeli Twoja rodzina pochodzi z tych terenów, to nie masz żadnej pewności, czy jakiś Twój dziad nie był Ruskim.

Co do mulata - Polaka. Wedle prawa obywatelstwo w Polsce nadawane jest albo na zasadzie ziemi (miejsce urodzenia - obywatel tego kraju), albo poprzez krew (tutaj przyjęło się, że większe znaczenia ma matka niż ojciec). Twierdzenie, że ktoś dla kogoś nie jest Polakiem, jest absurdalne.

Równie dobrze Polakami nie nazwiesz Ślązaków, którzy nie byli Polakami przez ok. 600 lat historii Polski, a jednak nic nie mówisz o nich, podobnie ludzie na Mazurach.

Najprościej nazwać Polaka tego, który z dziada pradziada mieszkał w Poznaniu i jest Polakiem. Jednak życie jest inne.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-16, 23:30 
Pochłaniacz

ej to przegiełes hehe ze z Podlasia my chopy to ruskie? a ze slonska to odrazu niemieckie? z lublina ukraince? te stereotypy hehehe chopie nie rozmieszoj;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-17, 07:49 
Szczypior

Dishman wes nie truj bo naprawde oszpecasz nasze korzenie i wstyd siejesz...
a moze ty żydem jestes z Twojej Teori tak by to wynikało... Jude Raus !

My nie gramy dla nich, My gramy dla prawdziwej elity
MUZYKA, MUZYKA, MUZYKA DLA ELITY!

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-17, 08:50 
Świadomy Roman

Wiecie co? Chyba pierwszy raz się zgodzę z Dishmanem :roll:

Paweła jestes zwykłym rasistą a nie patriotą i tyle.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-17, 09:54 
Świadomy Roman

Dishman napisał(a):
ema napisał(a):
Dishman dlaczego do każdego zdania musisz dorabiać zbędną ideologię? Mam Ci to wyłożyć łopatologicznie? Nie życzę sobie żebyś używał moich słów do dyskusji z kimkolwiek - bez podtekstów, bez ukrytego sensu - napisałam gdzieś że nagle przestałam się zgadzać z tym co napisałam? Po prostu nie życzę sobie, czaisz?

Oczywiście wiem o co Ci chodzi. Wiem też, że z Twoich słów wynika jasno, że odnoszą się one do Natty. Ty też to widzisz i dlatego chcesz mi zakaz posługiwania się Twoimi cytatami. Dla mnie wszystko jest naprawdę jasne. Stąd też mój wniosek, że poglądy dobierasz do ludzi. Na takie zachowanie różnych osób u jednych je ganisz i wyśmiewasz u drugich przymykasz oko i udajesz, że nie widzisz.

Ok, nie będę mówić do ściany, bo widzę, że i tak nie dociera do Ciebie co mówię. Po prostu nie masz prawa używać moich słów i tyle.
I nie bardzo mnie obchodzi co sobie o mnie myślisz - bo wiem, że tak nie jest.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-17, 11:42 
Starszy wodolej

Paweła napisał(a):
Jude Raus !

za takie coś powinno być ostrzeżenie, wiem że macie głeboko w 4 literach ostrzezenia mimo wszystko narazie słowne.

Dishamn dla nich Polakiem jest ten kto jest biały jak twarog, ma niebeskie oczy i wzrost powyzej 175. Macie racje chłopaki ze 'slunska' to jest patriotyczne, wcale nie ma korzeni zaczerpnietych z ideologii i podziałow jakie wprowadzał Hitler, a każdego murzyna trzeba od razu deportowac bo ma 'dluga pale' (tak swoja droga mgr masz jakis kompeks z tego powodu?) a ja jako że tak twierdze mam pochodzenie Żydowskie i jestem komunistka.

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-17, 11:49 
Pochłaniacz

I wszyscy do jednego worka wrzuceni zostalismy;) a pieknie to wygląda jak 3-4 tematy są o faszystaach, kibicach, antysemitach i skinheadach przecierz to wszystko to samo;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-17, 12:34 
Świadomy Roman

mgr_Kaszaczek napisał(a):
I wszyscy do jednego worka wrzuceni zostalismy;) a pieknie to wygląda jak 3-4 tematy są o faszystaach, kibicach, antysemitach i skinheadach przecierz to wszystko to samo;)

Cytuj:
Jude raus
-> antysemityzm

Cytuj:
Polakiem jest ten kto ma biała skóre. Jak matka sie póści z murzynem na długa pałe pewnie poleci i urodzi bękarta to dla mnie to nie jest Polak.
-> rasizm

Cytuj:
Popieram ich, maja swoją ideologie i dąża do niej to mi sie podoba, Ludzie czesto a raczej zawsze Skinhead's utozsamiaja z Hitlerem lecz to nie prawda bo Polscy Skinhead's nie przepadaja za Hitlerem, jedyne co dobre w nim uwazaja to to ze wybijał żydów...

Cytuj:
Skinhedów popieram, bo poglądy ich są dobre
-> poparcie dla skinheadów

Cytuj:
jedyne co dobre w nim uwazaja to to ze wybijał żydów... byl przeciwnikiem komuny i narodowy socjalizm. Ogólnie skinhedzi nie toleruja nie tylko " odmieńców " i lewaków, ale też np. narkotyków.
-> 'Faszyzm podkreślał niechęć wobec zarówno liberalizmu, jak i komunizmu' -> wikipedia -> faszyzm

Niesłusznie Was tak określono?

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-17, 12:43 
Pochłaniacz

A ja to napisałem?

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-17, 12:50 
Świadomy Roman

Piszesz w liczbie mnogiej 'zostaliśmy wrzuceni' więc uznałam że mogę cytować posty was trzech

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2