dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-09-04, 23:24 
Oczytany mnich

Ja jako pzredstawiciel Ruchu Narodowo-Radykalnego coroku w Boze Cialo niose Sztandar !!!

a co Wy robicei na procesjach??

pewnei pociskacie pierdoly z kolezankami lub kolegami
Lepiej zostancei w domu jesli nie umiecei sie zachowac !!!

Czarne Zawsze bedzie CZARNE....

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-04, 23:27 
Pochłaniacz

maciu napisał(a):
a zadam takie pytanie małe do kaszaczka i do ciebie paweła: jesteście wierzący?

NIE jestem, tak juz mam, lecz interesuję mnie Islam Radykalny, HAMAS, HEZBOLLACH, AL-KAIDA maja ciekawe poglady i działają !

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-05, 07:37 
Szczypior

Natty dobrze ale spójrz co sie dzieje w Belgi poprzyjeżdzali obcokrajowcy i teraz nie ma u nich własnej kultury... tradycji... o to mi sie rozchodzi, nie boisz sie o to jakby masowo do nas zjezdzali obcokrajowcy ?
Jakos nie odczuwam tego ze my stoimy w miejscu Polska zawsze była jaka była, trza kochac to Co sie ma. a narzekac nie mozna bo to grzech : )

My nie gramy dla nich, My gramy dla prawdziwej elity
MUZYKA, MUZYKA, MUZYKA DLA ELITY!

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-05, 08:04 
Szczypior

Cytuj:
temat zamykam, autor dostaje kolejne ostrzeżenie. O punkach już jest wątek, nie ma czegoś takiego jak brudstok ani owsik, a dla mnie brudasami są kibole i bezmózdzy pakerzy z siłowni chlejący na okrągło piwo którzy myślą że są kul a tak naprawde pogardza nimi większa część myślącego logicznie społeczeństwa. Dziekuje za uwagę.

Zostałem wezwany do odpowiedzi przez znawce wszystkiego Natty. Po pierwsze czy to jest normalne ze Jurek Owsiak za nasze pieniądze z puszek organizuje koncerty ? swoja droga założe sie , że tam jeszcze wąchaja klej ? Między innymi z tego powodu nie wrzócam nic do tych puszek. Co do sprawy alkoholu czy ja wiem czy piją non stop piwo. Chyba każdy lubi wypic sobie od czasu do czasu bez względu na subkulture czy stanowisko w pracy. Twoi " bezmózdzy pakerzy" raczej nie piją też , bo jak chce sie przypakowac to trzeba odstawić alko. Od pażdziernika też planuje odstawic i zając sie sportem. Dziekuje i Pozdrawiam

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-05, 09:23 
Starszy wodolej

mgr_Kaszaczek napisał(a):
Byłem, robotałem tam i tam jest patologia, co czarnuchy robiły w Paryzu, paliły dzielnice oraz sie tłukli, w niemczech zato mafie tureckie, w Anglii hindusów wiela.

Heh wiesz na czym polega Twój problem ? Patrzysz tylko z Twojej perspektywy, pomyśl że są inni ludzie na świecie, tak jak Polacy chcą pracować w UK bo u nas się kiepsko zarabia tak samo inne nacje chcą wyjechać. Co z tego że Nigeryjczyk przyjedzie na studia do Polski, ja patrze na to tak że to dobrze że przyjechał bo się przynajmniej czegoś nauczy bo zapewne w Nigerii nie ma wiele uczelni wyższych (o ile jakieś są).
Chcecie by ta patologia do nas dotarla?. My jako jedyni sie obronilismy przed tym zjawiskiem. My czyli Polska, Litwa, Białorus, Rosja. Juz na slowacjii i w czechach żądza bandy romskie.

patologią jest alkoholizm, narkomania i przemoc, inne narodowości są ciekawą odmianą i czymś co jest nam potrzebne.
A w Paryżu nie płoneły dzielnice tylko samochody na przedmieściach - nie wyolbrzymiaj. Czasem w Polsce też są zamieszki po meczach, płoną słupy a kibole napieprzają się z policja, i czy ja mówię - 'kibole won mi z Polski bo sie za was wstydze? ', nie mówię tak chociaż mogłabym.

NIE jestem, tak juz mam, lecz interesuję mnie Islam Radykalny, HAMAS, HEZBOLLACH, AL-KAIDA maja ciekawe poglady i działają !

na naszym forum to jest zakazane, uważaj bo dostaniesz 3 ostrzeżenie.

Paweła napisał(a):
Natty dobrze ale spójrz co sie dzieje w Belgi poprzyjeżdzali obcokrajowcy i teraz nie ma u nich własnej kultury... tradycji... o to mi sie rozchodzi, nie boisz sie o to jakby masowo do nas zjezdzali obcokrajowcy ?
Jakos nie odczuwam tego ze my stoimy w miejscu Polska zawsze była jaka była, trza kochac to Co sie ma. a narzekac nie mozna bo to grzech : )

Paweła a nie przyszło Ci do głowy że np obcokrajowcy też mogą przyjać nasze tradycje i uważać je za swoje kiedy będą u nas mieszkać ?
Nie boję się masowego najazdu obcokrajowców - ja chce mieszkać w jakimś miejscu gdzie będę mogła poznać kulture innych krajów, sposoby zachowania i tradycje, mnie to strasznie ciekawi i pociąga :))
Boli mnie to że w Niemczech np jest pełno czarnych a u nas ich nie ma, chciałabym mieć znajomego z Japonii i koleżankę z Jamajki (w sensie znać ich osobiście, mieszkać obok) nie powiesz mi że nie chciał byś znać osobiście jakiejś latynoski ? :>

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-05, 09:30 
Starszy wodolej

Vide_Cul_Fide napisał(a):
Zostałem wezwany do odpowiedzi przez znawce wszystkiego Natty. Po pierwsze czy to jest normalne ze Jurek Owsiak za nasze pieniądze z puszek organizuje koncerty ? swoja droga założe sie , że tam jeszcze wąchaja klej ? Między innymi z tego powodu nie wrzócam nic do tych puszek. Co do sprawy alkoholu czy ja wiem czy piją non stop piwo. Chyba każdy lubi wypic sobie od czasu do czasu bez względu na subkulture czy stanowisko w pracy. Twoi " bezmózdzy pakerzy" raczej nie piją też , bo jak chce sie przypakowac to trzeba odstawić alko. Od pażdziernika też planuje odstawic i zając sie sportem. Dziekuje i Pozdrawiam

Owsiak jest wielkim człowiekiem że urządza WOŚP, Woodstock (bo zapewne o to Ci chodziło pisząc brudstok) dlaczego tak Cię boli że urządza festiwal dla młodzieży alternatywnej? 'Za nasze pieniądze' ... sam napisałeś że nic nie wrzucasz więc nie masz prawa się rzucać ani pisać 'nasze pieniądze', ja chętnie oddam to 5/10 zł które wrzucam do puszki na organizacje koncertu albo ratowanie życia noworodkom, facet robi coś pożytecznego i dlatego to przeszkadza innym...
A swoją drogą ja się założę że nie wąchają kleju i że pakerzy z najbliższej siłowni biorą sterydy i co przyjmujesz zakład ? :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-05, 13:10 
Bohater

maciu napisał(a):
a zadam takie pytanie małe do kaszaczka i do ciebie paweła: jesteście wierzący?

to ciekawe, nie jesteś wierzący ale pociąga cię islam. jesteś z tego co zauważyłem patriotą a pociągają cię ugrupowania terrorystyczne. ciekawe poglądy to może ma owsiak ale nie al-kaida czy hezbollah. zastanów się trochę nad sobą...

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-05, 15:15 
Szczypior

Natty nie nie chce znac jamajki i obok niej mieszkac a dlaczego ? a dlatego ze Dla mnie Polki sa pieknymi kobietami i nie musze sie ..kumac'' z innymi narodowosciami by poznac kobiete... chcesz miec kilka narodowosci w panstwie to wyjedz se do Niemiec tam bedziesz tak miała... i problem z głowy... i to juz problem wyjezdzajacych z polski jak beda traktowani zza granica...

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-05, 15:19 
Starszy wodolej

a może ja nie chce wyjeżdżać stąd, chce żeby moja ojczyzna była otwarta na inne nacje i żeby to oni do nas przyjeżdżali a nie my do nich.

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-09-05, 15:20 
Szczypior

to juz Twój problem ; ) w Polsce jest jak jest i tak niech zostanie : ))))

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2