dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-08-23, 12:54 
Pochłaniacz

cyk cyk;) Nie kapujesz to jest kultura zamkniete środowisko kibice pewień styl i sposób bycia;). Nie moja wina, ze brzydka etykietkę media przypieły i teraz stereotypy rzadzą i ludzie boja sie na mecz przyjsc;) A powtarzam moim zdaniem jest bezpiecznie siostrę zabieram, bede zabierał kobiete i swoje dzieci. Kazdy kto poszedł raz to mu sie jakos spodobało;). A wczesniej mówił, ze na mecz nigdy nie pójdzie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 15:53 
Starszy wodolej

mgr_Kaszaczek napisał(a):
cyk cyk;) Nie kapujesz to jest kultura zamkniete środowisko kibice pewień styl i sposób bycia;)

wciąż nie rozumiem, napiszesz to wreszcie czy mam sie domyślać co dla kibola znaczy cyk cyk ?
mgr_Kaszaczek napisał(a):
Nie moja wina, ze brzydka etykietkę media przypieły i teraz stereotypy rzadzą i ludzie boja sie na mecz przyjsc;)

a wy jesteście tylko biednymi ofiarami i nie wiecie nawet o co chodzi. I tak bez powodu wam ta etykietke przyczepili ?

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 16:49 
Pochłaniacz

szostoll napisał(a):
Ty się powinieneś leczyć, chyba że to ze mną coś nie tak, TOBIE wp.....lenie komus sprawia przyjemność i poprawia humor:?:

A gdzie tak napisałem, że mnie to sprawia przyjemność? Skoro kibice się biją, to znaczy, że sprawia im to frajdę. Proste. Ustawki są dobrowolne.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 20:19 
Dishman napisał(a):
Skoro kibice się biją, to znaczy, że sprawia im to frajdę
czyli jak ty sie bijesz to tobie tez to sprawia frajde - tak wynika z tego co napisales - wogole te burdy nic nie wnosza a pozniej klub tylko na tym cierpi - zobacz na kare legii jak ich ukarali za wybryki w wilnie

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 20:22 
Starszy wodolej

teraz zmniejszyli im kare do roku ale jeśli jeszcze raz się coś takiego powtórzy to beda czekać 5 lat :roll:

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 20:29 
Pochłaniacz

rouge napisał(a):
czyli jak ty sie bijesz to tobie tez to sprawia frajde

Jeżeli umawiam się na ustawkę, chociaż nigdy tego osobiście nie robiłem, to chyba nie robię tego z musu?
Bokser też lubi swoją dyscyplinę sportu i nikt na nich nie krzyczy.

Powiedzmy sobie też szczerze, że kibola to wali, czy drużyna za jego zachowanie zostanie ukarana, czy nie, ma chęć się ponawalać i tak zrobi, byleby tylko miał okazję.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 20:31 
ja slyszalem : w roku wykresleni z pucharow europejskich , i jak w przyszlym sie zakwalifikuja to tez zostana wykresleni - i to zasluga tych niby "kibicow" - pilkarze maja sie na kogo wsciekac i to oni powinni ich lac - albo i nie przynajmiej wykarza sie wieksza inteligencja od tych ...... a nie moge znalezc dobrego okreslenia - bo kazde co mi przyszlo do glowy to kogos obrazalo

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 21:33 
Wszechmogący/a

Cytuj:
Powiedzmy sobie też szczerze, że kibola to wali, czy drużyna za jego zachowanie zostanie ukarana, czy nie, ma chęć się ponawalać i tak zrobi, byleby tylko miał okazję.

No, a przy tym demolują stadiony, dykwalifikują drużyny itp.

Własnie powinni sie na taki boks zapisać i się wtedy naparzać.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 22:20 
Ranger

Czekajcie... coś tam Dishman wspomniał o bokserach... racja bokserzy lubią swój sport napewno, ale czy do jasnej cholery podchodzą do byle kogo na meczu np. i nawalają po mordzie?? :-/ Zastanów się co mówisz i nie porównuj kibola z bokserem. Masz ochotę się lać po mordach to przynajmniej nie na meczu gdzie większość przez ciebie będzie stratna. No chyba, że jesteś takim egoistą, że tylko myślisz o tym żeby swoje potrzeby bijatyk załatwić... :roll:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 22:28 
Pochłaniacz

olka080 napisał(a):
Masz ochotę się lać po mordach to przynajmniej nie na meczu gdzie większość przez ciebie będzie stratna. No chyba, że jesteś takim egoistą, że tylko myślisz o tym żeby swoje potrzeby bijatyk załatwić...

W którym miejscu napisałem, że leję się podczas meczy i jestem kibolem?
olka080 napisał(a):
ale czy do jasnej cholery podchodzą do byle kogo na meczu np. i nawalają po mordzie??

kibole też tak nie robią. Bardziej popularne są ustawki, na które zgadzają się obie strony. W ostatnich latach mało kto oberwał "przy okazji".

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2