dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-08-22, 18:53 
Wszechmogący/a

Ale to nie sa kibice tylko kibole. Olka rpzeczytaj sobie ten artykuł co magister podał.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-22, 18:57 
Mieszkam w Krakowie, więc siłą rzeczy widzę co się dzieje na ulicach po meczu, a właściwie co działo się jakieś kilka lat temu. Teraz muszę przyznać, że cały klimat się poprawił. Nie twierdzę, że jest idealnie, ale jest lepiej. Czasem wstyd mi za ludzi, którzy jadą za granicę na mecze, kibicować swojej drużynie, a robią tylko bydło. Tyle, że takie sytuacje mają miejsce nie tylko w Polce i nie tylko za sprawą samych Polaków.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-22, 21:22 
Pochłaniacz

olka080 napisał(a):
I niby dlatego walicie kibiców przeciwnych drużyn, bo wasza drużyna przegrywa??

Tu się pewnie obrażą, bo walą się nawzajem, to geje :lol:
olka080 napisał(a):
Dla mnie kibic to ten, który podtrzymuje na duchu drużynę, dopinguje ją z całych sił i jest z nią duchowo...

Wyobraź sobie sytuację podczas meczu, że jeden zawodnik fauluje drugiego bardzo brzydko, np. pieprznie go łokciem w gębę. Sędzia tego nie widzi. Oczywiście, że wsparciem duchowym dla tego pokrzywdzonego piłkarza jest widok, jak w kierunku tego drugiego lecą łomy, kamienie i noże gdy schodzi z boiska. Ma za swoje. Kibic wszystko zobaczy.

olka080 napisał(a):
drużyna przegrywa to najlepszym rozwiązaniem jest dać komuś po mordzie

Nawet psychologowie twierdzą, że trzeba rozładować negatywne emocje.
olka080 napisał(a):
Po co dawać po mordzie?? Nie można klęski drużyny przyjąć godnie??

A po co ma przyjmować godnie i być strutym przez cały dzień, jak może komuś wp.....ć i być w dobrym humorze? :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-22, 21:37 
Dishman napisał(a):
Tu się pewnie obrażą, bo walą się nawzajem, to geje
Disman wybacz ale twoje wypowiedzi robia sie coraz bardziej ordynarne wrecz wulgarne - pod wszystko pirzynasz latke "geje, gejowskie" i co to daje ? Ja juz mam DOSYC czytania twoich postow - nie wnosza nic poza bluzgami , wulagarnoscia i niechcecia do innych osob jesli tylko roznia sie od ciebie - czyby zalatywalo chorym egoizmem ? Dodam jeszcze ze w taki czy inny sposob obrazasz czy tez urazasz innych uzytkownikow forum , ich poglady czy tez uczucia

Musialem to napisac ( a piszalem szczerze) bo juz nie moge tego scierpiec i krew mi sie gotuje jak czytam takie g..o - ktore tylko w klozecie splukac.

Dishman napisał(a):
Nawet psychologowie twierdzą, że trzeba rozładować negatywne emocje.
ale w jakis inny sposob , pobiec , lub sprint na 100 M przed gliniarzami czy moze pograc w kosza , w bilarda lub pojsc na randke - sa miliony sposobow - oczywisice kulturalnych a nie chamskich

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-22, 22:06 
Pochłaniacz

rouge napisał(a):
Disman wybacz ale twoje wypowiedzi robia sie coraz bardziej ordynarne wrecz wulgarne - pod wszystko pirzynasz latke "geje, gejowskie" i co to daje ? Ja juz mam DOSYC czytania twoich postow - nie wnosza nic poza bluzgami , wulagarnoscia i niechcecia do innych osob jesli tylko roznia sie od ciebie - czyby zalatywalo chorym egoizmem ? Dodam jeszcze ze w taki czy inny sposob obrazasz czy tez urazasz innych uzytkownikow forum , ich poglady czy tez uczucia

Robisz offtopa. Nie będę na to odpowiadał, bo zaraz dostanę ostrzeżenie. Jeżeli masz coś do mnie to pisz prywatną wiadomość.
Mam nadzieję, że administracja poprze mnie w takim rozumowaniu :mrgreen:

PS. Aha: Dishman, a nie Disman 8-)

rouge napisał(a):
ale w jakis inny sposob , pobiec , lub sprint na 100 M przed gliniarzami czy moze pograc w kosza , w bilarda lub pojsc na randke - sa miliony sposobow - oczywisice kulturalnych a nie chamskich

A boks też się liczy? :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-22, 22:43 
Wszechmogący/a

Dishman napisał(a):
Tu się pewnie obrażą, bo walą się nawzajem, to geje

Kurde no odczep Ty się w końcu od tych gejów.Zrobili Ci coś?Wszystko sprowadzasz do jednego.Możnaby rozmawiać....nie wiem no....chociażby o papierze toaletowym to nawet wtedy wplątałbyś w swoją wypowiedź słowo gej.Opanuj się człowieku,bo mnie już denerwujesz!(i chyba nie tylko mnie)
Dishman napisał(a):
A po co ma przyjmować godnie i być strutym przez cały dzień, jak może komuś wp.....ć i być w dobrym humorze?

No jeżeli to,że ktoś komuś da po mordzie i to poprawi mu humor no to naprawdę super.Pozazdrościć tylko i podziwiać taką osobę ;P;P
Sorry za offtop ale mnie wkurzył no!Już nie mogę tego czytać!

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-22, 23:56 
Wszechmogący/a

Dishman napisał(a):
napisał/a:
jak może komuś wp.....ć i być w dobrym humorze?

Ty się powinieneś leczyć, chyba że to ze mną coś nie tak, TOBIE wp.....lenie komus sprawia przyjemność i poprawia humor:?:
Cytuj:
A po co ma przyjmować godnie i być strutym przez cały dzień

Bo nie jesteś sam na świecie.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 08:58 
Ranger

Albo koniec OT albo każdy dostanie ostzreżenie!!!

Tyczy się to:

szostoll
,
asiula_14_15,
Dishman,
rouge,

Już mam dość ciągłego uspokajania was.. dostaniecie po banie i będe miała świety spokój z wami!!!
Dishman napisał(a):
Jeżeli masz coś do mnie to pisz prywatną wiadomość.
Mam nadzieję, że administracja poprze mnie w takim rozumowaniu

Można od razu samemu pisać na PW !!!

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 09:37 
Pochłaniacz

Wy tego nie pojmiecie;) to jest sposób na zycie i hobby, Ja tam zadnym chuliganem nie jestem;) tak szczerze, kibicem jestem chadzam na mecze i jezdze na wyajzdy i jak trzeba to cyk;) ale od tych rzeczy jest ekipa sportowa. Jedni czytaja ksiązki i ogladaja filmy drudzy chodza na mecze i walcza.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-23, 12:41 
Starszy wodolej

mgr_Kaszaczek napisał(a):
Ja tam zadnym chuliganem nie jestem;) tak szczerze, kibicem jestem chadzam na mecze i jezdze na wyajzdy i jak trzeba to cyk;)

co za cyk, rozwin mysl.
mgr_Kaszaczek napisał(a):
Jedni czytaja ksiązki i ogladaja filmy drudzy chodza na mecze i walcza.

hierarchia wartości i zachowania wyniesione z domu.

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2