dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-08-19, 15:53 
Pochłaniacz

ema napisał(a):
Dishman, a gdzie ja dałam ci do dowody że Cię nie toleruję?

Pytaj szostolla, to on to napisał, a nie ja. Ja póki co bronię siebie samego, adwokata nie potrzebujesz.
ema napisał(a):
Po prostu stwierdziłam, że nie będę z Tobą dalej dyskutować bo to nie ma sensu- a że na każde moje zdanie Ty piszesz filozoficzne wywody to jedynym sposobem na zakończenie dyskusji jest powiedzenie nie bo nie. Po za tym, jeśli napiszę jakiś 'logiczny' jak to określiłeś argument to i tak tego nie przyjmiesz do wiadomości tylko będziesz w kółko powtarzał swoje, więc po co mam to robić?

Nie umiesz obalić moich logicznych i racjonalnych wypowiedzi i tyle. Moja wina?
ema napisał(a):
Dyskusję uważam za zamknięty, koniec off topu - TEMAT : Rasizm + nietolerancja -> proszę pisać posty z nim związane

A to co? Może trzeba było dać dobry przykład i nie robić całego wywodu?

Rasizm jest oczywiście zły, ponieważ dyskryminuje dane osoby za to, że są innego koloru skóry. Nikt nie patrzy na ich umiejętności, a na to czy są biali, czy czarni. To postępowanie naganne.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-19, 15:55 
Świadomy Roman

Dishman napisał(a):
Nie umiesz obalić moich logicznych i racjonalnych wypowiedzi i tyle. Moja wina?

Szkoda mi czasu na dyskutowanie z kaloryferem :roll:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-19, 16:01 
Kibole - gnojki ktorzy prowokuja zadymy - jak ostanio w Wilnie i teraz legia przez 2 lata nie bedzie w pucharach - wykluczona w tym roku i nastepnym jesli sie zakwalifikuje - wlasnie przez takich gnojkow co tylko patrza jak i komu wlac po mordzie tylko za to ze ma inne kolory na szaliku albo ze siedzi po zlej stronie trybuny. Wiem bo w lesznie tez byly zadymy wywolane przez kiboli zuzla - i po to jedzie sie iles tam km ? To ja wole juz sie bawic i ew. glupie teksty puszczac kolo ucha - jednym uchem wlecialo drugim wylecialo. Slyszy sie o tych walkach ustawianych i czytalem we wprost z dnia 22 lipca 2007 artykul " Liga Gangsterow" - wychodzi ze kibole sa szkoleni przez bylych gliniarazy i wcielani do gangow i przez gangi do rozprowadznia narkotykow itp - moze w archiwum internetowym bedzie ten artykul.

antysemi - wg mnie to jedno , tyle ze z roznica ze jedni nie lubia Kosciola i potrafia bezczescic i nie szanuja Swietej Ziemi,

Rasisci - to gnojki ktorzy nie szanuja innych ludzi i pewnie sami siebie nie szanuja i nie wiedza co to szacunek

Wiecej nie bede pisal o "tym odrzuctach spolecznych " bo to juz tylko szkoda gadac i po co sie denerwowac przez takie g...o ktore trzeba utopic lub rozdepnac - najlepiej butem wojskowym lub T-72.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-19, 16:04 
Ema uspokój sie , a Dishman uważaj bo może polecieć ostrzeżenie

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-19, 16:17 
Świadomy Roman

Z mojej strony przepraszam za Off Topa - niepotrzebnie dałam się ponieść emocjom. Postaram się żeby taka sytuacja się więcej nie powtórzyła.

------

[center]TEMAT BRZMI: RASIZM + NIETOLERANCJA
Każdy następny post niezwiązany z tematem będzie usuwany.
[/center]

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-19, 20:20 
Pochłaniacz

a napinka trwa;)

za kibice.net:
"Cracovia-Jagiellonia
Widzow Cracovii baaardzo mizerny 2 tys.(weszli tylko karnetowcy, nie bylo biletow w przedsprzedaży). Wisi jedna flaga, doping z wielkimi przerwami i do tego mizerny- nie trudno sie dziwic.
Nas cała klatka zapełniona, czyli 360 osób. Doping prowadzimy bardzo głosny, kolega z Krakowa napisal ze bylo Nas slychac. Wywieszamy 3 flagi. Lekkie spiecie z ochrona w przerwie meczu, która probuje nas prowokowac ale nic wielkiego sie nie dzieje- nie dajemy sie sprowokowac i po II polowie jedziemy z dopinigiem!"

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-19, 20:38 
Starszy wodolej

mgr_Kaszaczek napisał(a):
za kibice.net:
"Cracovia-Jagiellonia
Widzow Cracovii baaardzo mizerny 2 tys.(weszli tylko karnetowcy, nie bylo biletow w przedsprzedaży). Wisi jedna flaga, doping z wielkimi przerwami i do tego mizerny- nie trudno sie dziwic.
Nas cała klatka zapełniona, czyli 360 osób. Doping prowadzimy bardzo głosny, kolega z Krakowa napisal ze bylo Nas slychac. Wywieszamy 3 flagi. Lekkie spiecie z ochrona w przerwie meczu, która probuje nas prowokowac ale nic wielkiego sie nie dzieje- nie dajemy sie sprowokowac i po II polowie jedziemy z dopinigiem!"

Kaszaczek co to wnosi do tematu ? Umiesz napisać swoimi słowami czy nie bardzo ?

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-19, 21:46 
Pochłaniacz

to jest własnie klimat naszych meczów wyjazdów!

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-20, 11:59 
Starszy wodolej

"Nas cała klatka zapełniona, czyli 360 osób. Doping prowadzimy bardzo głosny, kolega z Krakowa napisal ze bylo Nas slychac. Wywieszamy 3 flagi. Lekkie spiecie z ochrona w przerwie meczu, która probuje nas prowokowac ale nic wielkiego sie nie dzieje- nie dajemy sie sprowokowac i po II polowie jedziemy z dopinigiem!"

Mimo wszystko nie chciałabym spotkać 360ciu kiboli zaraz po meczu - zapewne narabanych w 3 dupy- gdzies na ulicy albo w pociagu - Twoja wypowiedz mnie nie przekonuje.

And that's a long way
For Natty to be from home'
:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-08-20, 13:19 
Pochłaniacz

Na wyjazdach pije sie umiarkowanie poniewarz na drodze czycha wróg, jest zakaz upijania sie !

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2