truskawqa88 napisał(a):
Na pewno przestane miec jakikolwiek szacunek do Ciebie.
"Nasza rasa (mówiąc o żydach) jest Rasą Mistrzów. Jesteśmy świętymi bogami na tej planecie. Różnimy się od niższych ras ponieważ wywodzą się one od insektów. Faktycznie porównując je do naszej rasy, inne rasy to bestie i zwierzęta, owce w najlepszym przypadku. Inne rasy są uważane jako ludzkie odchody. Naszym przeznaczeniem jest rządzenie ponad niższymi rasami. Nasze ziemskie królestwo będzie rządzone poprzez naszych liderów za pomocą rózgi żelaznej. Masy będą lizać nasze stopy i służyć nam jako nasi niewolnicy." - Menachem Begin
TE SLOWA ROWNIEZ CIE W ZADEN SPOSOB NIE PRZEKONUJA??!!
JESLI NIE TO ZNACZY ZE WYZNAJESZ TA SAMA POLITYKE KTORA WYZNAJE M.BEGIN ORAZ HITLER.
Tak tak, jak nie zjesz zupki to znaczy, że nie kochasz mamusi? ;)
Czy to że te słowa mnie nie przekonują znaczy że musze od razu się z nimi nie zgadzać?
A poza tym nie pisz wielkimi literami - nie będę słuchać Twoich krzyków
Te słowa w żaden sposób nie przekonują mnie do nienawiści wobec Żydów... Żądne słowa mnie nie przekonają do tego ;)
Bo znowu generalizujesz - jakiś popaprany polityk powiedział coś głupiego, a Ty odnosisz to do wszystkich ludzi jego narodowości na świecie? Jakim prawem?
Czy Ty też zgadzasz się ze wszystkim co bredzą nasi politycy? Myslę że nie... Więc nie oceniaj narodu, tylko człowieka...
Powiedz że Begin jest zły, że jego polityka, ideologia CI nie odpowiada, ok. Ale nie dyskryminuj przez to wszystkich.