Mam z tym problem, jak to ując ze zdefiniowaniem co jest co. Dowiedziałem się o marszu ONR w Lublinie, tam przygotowaniach antify i tak sobie myślałem.
Mianowicie słyszę"nazizm" , faszyzm" ale to wszystko jest absurdem. Dlaczego:
1. Adolf wprowadził w Polsce wolność aborcyjną- kto popiera -antynazi.
2. Adolf zaakceptował General Plan Ost- czyli postępowanie wobec "słowiańskich podludzi", gdzie wyraźnie stoi aby wspierać wśród podbitych narodów i propagować homoseksualizm i inne zboczenia- kto popiera- antynazi ( książka Szcześniaka"Plan Zagłady Slowian)
3.Adolf jako prawdziwy wegetarianin, propagował wśród Polaków ten styl odżywiania. Wprowadzono kartki, łapano tych którzy ośmielali się przywozić złe i zakazane mięso do miast- kto dziś chce iść śladami Hitlera- antynazi. ( aby uczcić adolfa przeciwnikom marszu ONR w Lublinie gwarantuje się dwa wegetariańskie posiłki)
4. Adolf nakazał wytrzebić ducha narodowego Polaków, zakazano uczenia, ścigano za noszenie symboli narodowych etc- kto popiera i tak czyni dziś- antynazi
5.Hans Frank nakazał na terenie GG promować oprawę konopi indyjskich, kto dziś tego chce-antynazi.
I teraz naziści w czasie wojny w rocie przysięgi gdy wstępowali do SA, HJ, SS, czy nawet wermachtu mieli słowa że przysięgają na wierność Adolfowi Hitlerowi, i zobowiązywali się bezwzględnie wykonywać jego rozkazy.
To odpowiedzcie mi szanowni państwo kto jest nazistą, kto był w trakcie wojny nazistą. Bo niekiedy mam przeświadczenie że mnie źle historii nauczyli, że właśnie antifa, wykonując rozkazy Hitlera jest ok a on był mistrzem tolerancji i w trakcie 2 wojny światowej w obozach zamykano złych Polskich i żydowskich nazistów ucząc i dając im wolność przymusowo. A tam aborcja była przymusowa, wegetarianizm tez, o innych rzeczach nie wspomnę, jak o tzw różowych obozach ( jak dzielili je więźniowie), gdzie kapami byli homoseksualiści i przeżycie wymagało daleko idącej tolerancji dla takich zachowań.
Tak więc pytanie KTO JEST NAZISTĄ
Zapomniałbym faktycznie adolfowie w czasie wojny dawali mniejszościom, prawa specjalne ( oczywista prócz Żydów), kto dziś chce nadawać mniejszościom prawa specjalne- antynazi
I ostatnie, zwolennicy tolerancji w czasie wojny z trupimi główkami na czarnych mundurach zwalczali nazistowski kościół do obozów trafiało wielu księży, w tym zły nazista i antysemita w sutannie niejaki święty dziś Maksymilian Kolbe. kto dziś zwalcza kościół- antynazi
i ostatnie adolf dal nam światło eutanazji, kto dziś walczy o wolność wyboru i nazywa to wolnością co było zbrodnia przeciw ludzkości- antynazi bo przewlekle chorzy, niezdolni do życia są podludźmi. PRAWDA??????
KTO TU JEST NAZISTĄ
|
|