Ironic_Bastard napisał(a):
Zbyt dużo oglądasz telewizji bądź czytasz brawo
tak , tak moja uluiona gazeta...
W sumie, na podstawie tego, co napisałaś oczywiście, tylko idiota nosiłby koszulkę z marychą, gdyby ją jarał. Tylko ćpuni mają do tego prawo? To tak jakby pedofil nosił koszulę z napisem "lubię gwałcić małe dzieci".
To o wiele szerszy temat, niz Ci się zdaje...nie bede ci tego tłumaczyć...bo nic nie zrozumiesz...ehh
W sumie, na podstawie tego, co napisałaś oczywiście, tylko idiota nosiłby koszulkę z marychą, gdyby ją jarał. Tylko ćpuni mają do tego prawo? To tak jakby pedofil nosił koszulę z napisem "lubię gwałcić małe dzieci".
Czyżbyś miał taka koszulke? nosic coś, nie mając żadnej tego swiadomości...to jest dopiero inteligentne!
I oooch tak ludzie się zainteresują taką osobą. Bo ta koszulka jest zła i niedobra, więc on sam jest biedny i trzeba go wesprzeć
Twoja choroba aż tak daje ci się we znaki czy to twoje ego cie przytłacza...?
Ty mnie kompletnie nie rozumiesz! Może nie potrafisz wyłapać sensu...ale masz racje - jestem naiwna ,na co ja liczyłam...czego innego można bylo się po tobie spodziewać...
Może masz złe doświadczenia z tego typu ludźmi
np. z tobą...
Szczerze, to niewiele mnie obchodzisz...
Dziękuję za "wielce inteligentną" rozmowę ;),
oj, jak mi tak cisniesz, palce zaczynaja drżeć, ręce stają się mokre a łza ukradkiem spływa po policzku...
No dobrze a teraz przepisz sobie wszystko co , ci napisałam potem powieś w widocznym miejscu i wrócimy do tego za rok...