Ciekawa napisał(a):
Ironic_Bastard napisał(a):
Znam naprawdę niewielu ludzi, którzy "wyrośli", jak to nazwałaś, z metalu.
Ironic , ale pierdoły... powiedz mi w jakim aspekcie człowiek , który słucha techno i ubiera sie w garniaki pozostaje metalem...może w takim razie zmienił też ideologię...
Ironic_Bastard napisał(a):
Zresztą to, ze ktoś po prostu odłożył glany, czarny płaszcz i pieszczochy na bok nie oznacza, że wcześniej chciał przez zakładanie tego zwrócić na siebie uwagę
ok, może nie wszyscy , ale i tak uważam , że większosć...
Weźmy na przykład nastoletniego chłopaka...nie układa mu sie w domu, nie jest lubiany w klasie ,co więc robi? Szuka jakiegoś azylu..często ucieka w internet, gdzie naogląda sie stron różnych kapeli...podoba mu się , myśli sobie- ja tez tak chce! Przerzuca sie na czarny, piszczotki, maryśki itp. I to JEST chęć zwrócenia uwagi! Po co ktoś , kto w życiu nic nie zajarał miałby nosić roślinke na piersi...jest poprostu idiotą?chce żeby ktos sie nim wreszcie zainteresował...W emo widac to wyraźniej , ale moim zdaniem w metalu tez sie przejawia...enter
O diable piekielny, kobieto nie baw się w psychologa bo Ci to nie wychodzi.
Zbyt dużo oglądasz telewizji bądź czytasz brawo.
Tak tak, "chłopcy z problemami".
Uważasz, że
większość... Hmm na jakiej podstawie? Robiłaś ankietę? A może znasz ich tak wiele, iż z własnego doświadczenia jesteś w stanie to stwierdzić?
Właściwie to nudzi mnie dyskusja z tobą... Widać, że nie wiesz, o czym mówisz. Zapamiętaj to - nie wypowiadaj się na temat, który nie jest ci wystarczająco bliski
Bo nawet udawanie, że się na tym znasz, nie wychodzi ci za dobrze...
Zastanów się też co ty piszesz! W sumie, na podstawie tego, co napisałaś oczywiście, tylko idiota nosiłby koszulkę z marychą, gdyby ją jarał. Tylko ćpuni mają do tego prawo? To tak jakby pedofil nosił koszulę z napisem "lubię gwałcić małe dzieci".
Zresztą może podoba im się ta roślinka?
Co, zabiją kogoś za to, że nosi sobie taką bluzkę? Może dostał jako żart w prezencie i teraz nosi bo pasuje mu np. do spodni?
I oooch tak ludzie się zainteresują taką osobą. Bo ta koszulka jest
zła i niedobra, więc on sam jest biedny i trzeba go wesprzeć... Naiwna dziewczyno... Poza tym osobiście wolę aby człowiek nosił koszulkę z marychą niż ją jarał. Może masz złe doświadczenia z tego typu ludźmi, a może sama masz jakieś kompleksy. Cóż, ja w to nie wnikam. Szczerze, to niewiele mnie obchodzisz...
Dziękuję za
"wielce inteligentną" rozmowę ;),
I.B.