Bardzo tolerancyjni jestescie.. tak tak wkoncu to Polska .
Zyjecie stereotypami , tym co powiedza wam inni , tym co wyczytacie w Bravo.
EMO to muzyka ! EMO to tylko i wyłacznie muzyka ! Nie styl ubierania sie , nie poglądy ! Ja słucham EMO , ale EMO nie jestem bo jak mozna byc muzyka ?
Pomyślcie logicznie ... mowicie , ze emo sie tnie , ze emo sa homo itp.. nie chce mi sie wymieniac bo jakiejs kur**icy dostane . Ale przez co tak sie dzieje? Przez tych wszytskich pozerów , ktorzy ubiora ćwieki , właczą Fallout Boy czy P!ATD i są Thruu ; ]
Albo spiszą z googli jakies "emo" zespoly i błyszczą . Powiem wam jedno , siedze juz w tym od ok. 2 lat i nigdy mi na myśl nie przyszlo zeby sie ciąc dlatego bo emo sie tnie . No ale cóz , założy sobie taka 13letnia gwiazdka photobloga , epulsa czy Bog wie jeszcze co , napisze " Ohh Kill me Kill Me , Dajcie mi zyletke , moje zycie jest do du*y ; ((( " i za to obrywają wszyscy . I tak tworzy sie stereotyp .
Hmm myślcie co chcecie , ale tak naprawde wszyscy są pozerami , bo tak nagle stali sie emo od kiedy to jest modne .
Dzieki za uwage .
[ Dodano: 2008-01-25, 13:13 ]Vide_Cul_Fide napisał(a):
Moim zdaniem najbardziej pojebana subkultura mlodzieżowa. Moda nastała po piosenkach Tokio Hotel. Przecież Ci " mężczyżni" wyglądaja jak baby. Najwieksze pikole są w kregach emo. Pewnie lubia popłakać w swoim gronie jak laska odejdzie z " hulsem"
- zacznijmy wpierw od tego ze TH to nie emo , wiecej gazetek bravo kolego ; ]