Mikus napisał(a):
Na pewno jest to bardzo duża zaleta. Na całe szczęście sezon kleszczowy powoli dobiega końca.
Wrócę to tematu wątku, bo szukam śpiworu na zimową wyprawę i pytanie czy wybrać mumie czy zwykły i jaka powinna byc temperatura komfortu w zimowym namiocie?
Skoro masz matę samopompującą w kształcie mumii [ to co Aria podlinkowała] to chyba logiczne , że w tym samym kształcie kupujesz śpiwór :D
Mikus napisał(a):
Ja kupiłem parę bluzek, bo były na prawdę za grosze. Szybko dojechały bo jakoś na drugi dzień od zamówienia.
Na drugi dzień od zamówienia? Wow, to tempo expresowe :D a dużo za przesyłkę płaciłeś ?
Ja się zastanawiam nad spodniami dla chłopaka --> https://www.militaria.pl/pentagon/szorty_pentagon_bdu_black_k05011-01_p30646.xml ale w sumie już jest coraz zimniej więc nie iwem czy jest sens kupowac :< zgapiłam się :<
Mikus napisał(a):
Ja mam matę i to dokładnie taka jak pokazujesz. Jest bardzo wygodna i porządnie zrobiona więc możesz śmiało brać na wypady pod namiot
A jak z jakością korków zatykających? Ne odskakiwały pod ciężarem, albo od powietrza?