Mikus napisał(a):
Śmiała opinia :D To pochwal się w ilu innych strzelnicach na terenie Polski już byłeś ?;>
Ja byłem raz we Wrocławiu i faktycznie mi się spodobało, ale nie mam kasy, że chodzić tak często jakbym chciał więc strzelam do kulochwytu :D
Kulochwyt? co to takiego ? Masz może zdjęcie jak to wygląda?
Mikus napisał(a):
Nie ma problemu jeżeli sama czegoś nie zepsułaś. Wiadomo, uszkodzeń mechanicznych nikt Ci nie przyjmie. Wsyzstko inne ok. Ja raz latarkę oddałem olighta bo coś nie chciała świecić i dostałem działającą :)
ooo, super że wspominasz o olight bo zastanawiałam się nad latarką dla taty, bo się biedny męczy zawsze z tymi do trzymania w reku i nawet nie chce myśleć jakie to nieywgodne i wkurzające gdy potrzebujesz dwóch rąk.. --> militaria.
pl/olight/latarka_akumulatorowa_czolowa_i_katowa_olight_h2r_nova_xhp50_-_neutral_white_p88584.xml
Mikus napisał(a):
Zamawiasz u nich też prezenty świąteczne? Jest nawet osobna kategoria z pomysłami www.militaria.pl/meskie_prezenty_c1426.xml?product_name=&price_min=&price_max=&_order=-1&_limit=96&wkm=Slider&kr=trafione-prezenty#list
Tak, widziałam już ja :D Nawet zamówiłam dla kumpla kalendarz surviwalowy :D mam nadzieję że się ucieszy by wygląda super