Adaś napisał(a):
Strzelectwo to jest sport (nawet olimpijski). Przy okazji pozdrawiam kolegę ze strzelnicy. Od kilku miesięcy uczęszczam na strzelnicę Progun (pewnie się już minęliśmy). Potwierdzam, fachowa obsługa, zadbany sprzęt. Na tę chwilę, najlepsza wedle mojego doświadczenia strzelnica w Polsce.
Śmiała opinia :D To pochwal się w ilu innych strzelnicach na terenie Polski już byłeś ?;>
Ja byłem raz we Wrocławiu i faktycznie mi się spodobało, ale nie mam kasy, że chodzić tak często jakbym chciał więc strzelam do kulochwytu :D
Aria napisał(a):
a jak w ogóle z reklamacją ? normalnie bez problemu przyjmują ?
Nie ma problemu jeżeli sama czegoś nie zepsułaś. Wiadomo, uszkodzeń mechanicznych nikt Ci nie przyjmie. Wsyzstko inne ok. Ja raz latarkę oddałem olighta bo coś nie chciała świecić i dostałem działającą :)
kyra napisał(a):
jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby cos przyszło uszkodzone, zniszczone, zle zapakowane czy niezgodne z towerem jak zamawiałam z militaria.pl więc wątpię żeby takie syt miały
miejsce.
Zamawiasz u nich też prezenty świąteczne? Jest nawet osobna kategoria z pomysłami www.militaria.pl/meskie_prezenty_c1426.xml?product_name=&price_min=&price_max=&_order=-1&_limit=96&wkm=Slider&kr=trafione-prezenty#list