SpringTime napisał(a):
Taka bielizna trochę kosztuje, ale jak ktoś często uprawia jakiś sport, to na pewno dla własnej wygody wato zainwestować. UA o której pisze @thuggish_ruggish produkuje z tego co wiem jedne z lepszych ciuchów termoaktywnych.
Na pewno jest to świetna firma, ale oprócz sklepów internetowych nie ma zbyt wielu produktów tej firmy w sklepach sportowych...
forumowiczka123 napisał(a):
Bielizna termoaktywna jest bardzo przydatną rzeczą, przekonałam się o tym wielokrotnie. Uprawiam sport przez cały rok, a bieliznę używam zarówno zimą jak i latem. Pozwala skórze swobodnie oddychać. Ze swojej strony mogę polecić Ci bieliznę firmy 3sg. Mają ciekawe wzory, odzież jest dobra gatunkowo, elastyczna. Co do cen, nie są bardzo wygórowane, a jest to długoterminowy zakup.
Wiecie co ja odkryłem... ostatnio sporo podróżowałem i okazuje się, że gdy jest ogromny upał na zewnątrz a w aucie jest klimatyzacja i wiadomo jest sporo chłodniej to odzież termo jest niezastapiona- godzina na zewnątrz- czuejsz się spoko, później godzina w klimie- jest świetnie- naprawdę dobrze dobrana bielizna to podstawa.