dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 303 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 31  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: bielizna termoaktywna
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2013-11-25, 19:51 
Pochłaniacz

kabaczek napisał(a):
Exa napisał(a):
silvera napisał(a):
ostatnio chyba modne się stało że każdy sklep wciska nam środki do prania specjalnej (termo) bielizny ale czy one w ogóle coś dają czy to sposób nabijania kasy?

Ja się nigdy z tym nie spotkałam.

to prawda, w każdym sklepie turystycznym czy marketach sportowych pojawia się mnóstwo takich środków- droższych bądź tańszych. Ja uważam, że trzeba trzymać się zaufanym markom jak nixwax

czyli ty też uważasz że powinno się coś takiego zakupić (przy okazji dobrej marki)?

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-11-28, 00:56 
silvera napisał(a):
ostatnio chyba modne się stało że każdy sklep wciska nam środki do prania specjalnej (termo) bielizny ale czy one w ogóle coś dają czy to sposób nabijania kasy?

nie spotkalem sie, znam jedna dobra marke do wszelkiej odziezy outdoor i trzymam sie jej od lat, nikwax
-------------------------------------------------
silvera napisał(a):
silvera napisał(a):
95 zł za samą koszulkę
nie napisałam że firma ma drogą odzież tylko napisałam że dla mnie taki wydatek do (aktualnie) dużo.

szczerze, juz pare tego rodzaju odziezy zakupilem, i akurat 70-90 zl za koszulke to nie jest drogo, zwykly tshirt z nadrukiem moze tyle kosztowac, bielizna under armour kosztuje 200zl, wiec 90zl za tervel to jak promocja
-------------------------------------------------
silvera napisał(a):
czyli ty też uważasz że powinno się coś takiego zakupić (przy okazji dobrej marki)?

jesli juz chcecie cos specjalnego do prania odziezy termoaktywnej, koniecznie,
to zapoznajcie sie z preparatami
http://www.militaria.pl/szukaj.xml?sear ... &_limit=10
są sprawdzone, znane, i dobre

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-11-28, 13:34 
Adept

Ja zakupiłam ostatnio komplet takiej bielizny z 4F i jestem ciekawa jak się sprawdzi w zimne dni

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-11-29, 17:08 
Pochłaniacz

silvera napisał(a):
widzisz tylko też nigdy nie spotkałam się żeby sprzedawca powiedział mi dlaczego powinnam go kupić a ja też nigdy nie zapytałam czym się różnią od zwykłego w hipermarkecie. szkoda bo może gdyby nadmienili słowo np. przy kasie o tym dlaczego warto takie coś kupić, ludzie by to brali

Jak sprzedawca ma odgórnie narzucone, że każdemu klientowi ma mówić przy kasie, że może kupi pan/pani. To nie trudno się dziwić. Jak czasem kasjerki w spożywczym sklepie męczą cię przy kasie odnośnie promocji na wafelki za 50gr... :D Pewnie inaczej rozmowa by wyglądała jakbyś sama zapytała co to.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-01, 18:07 
Pochłaniacz

sed napisał(a):
silvera napisał(a):

http://www.militaria.pl/szukaj.xml?sear ... &_limit=10
są sprawdzone, znane, i dobre[/quote]

dużo tego ;) ale widzę że jest z czego wybierać :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-01, 18:10 
Pochłaniacz

violetfusion napisał(a):
silvera napisał(a):
widzisz tylko też nigdy nie spotkałam się żeby sprzedawca powiedział mi dlaczego powinnam go kupić a ja też nigdy nie zapytałam czym się różnią od zwykłego w hipermarkecie. szkoda bo może gdyby nadmienili słowo np. przy kasie o tym dlaczego warto takie coś kupić, ludzie by to brali

Jak sprzedawca ma odgórnie narzucone, że każdemu klientowi ma mówić przy kasie, że może kupi pan/pani. To nie trudno się dziwić. Jak czasem kasjerki w spożywczym sklepie męczą cię przy kasie odnośnie promocji na wafelki za 50gr... :D Pewnie inaczej rozmowa by wyglądała jakbyś sama zapytała co to.

tak pewnie masz rację w tedy na pewno dostałabym odpowiedź na moje pytanie tylko nie zawsze wiem o co zapytać a skoro jestem sama w sklepie albo jest niewiele klientów to mógłby być tak miły i wspomnieć o takim produkcie ;) no chyba że sam się nie zna :) ( w takich przypadkach lepiej iść do sklepów specjalistycznych - tam chyba jest lepiej)

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-01, 19:59 
Pochłaniacz

A to na pewno. Przeszkolony personel albo po prostu pasjonaci - od takich wszystkiego się dowiesz, bez owijania w bawełnę.

Zgłoś post

PostNapisane: 2013-12-02, 23:01 
Pochłaniacz

violetfusion napisał(a):
A to na pewno. Przeszkolony personel albo po prostu pasjonaci - od takich wszystkiego się dowiesz, bez owijania w bawełnę.

i super bo czasem jaki widzę jaki "szit" próbują nam wcisnąć to mi ręce opadają !

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-17, 12:33 
silvera napisał(a):
sed napisał(a):
http://www.militaria.pl/szukaj.xml?search-clause=nikwax&x=-167&y=-281&search=ok&_limit=10
są sprawdzone, znane, i dobre

dużo tego ;) ale widzę że jest z czego wybierać :)

Ale nixwax jest bardzo dobry i na pewno się sprawdzi.

violetfusion napisał(a):

np. we wrocławskim militaria.p personel nie zmiania się od wielu sezonów, pracują tam ciągle ci sami goście, którzy doradzają klientom.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-01-17, 18:59 
hejka, chciałabym napisać nie wiem czy to tu czy jak, ale ostatnio to kupiłam sobie taki gorset w terranovie modelujący. Jestem przeszczęśliwa z tegoż zakupu, mówię Wam cudo nad cudami.
Pięknie mi modeluje talię, biust ,naprawdę polecam

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 303 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2