Dishman napisał(a):
ema napisał(a):
Dishman temat został zamknięty, ponieważ uzyskałeś w nim odpowiedź na swoje zarzuty, nie widzę sensu w ciągnięciu kolejnej dyskusji, o tym kto ma rację a kto nie.
Było pytanie (zarzut) była odpowiedź (wyjaśnienie).
Wszelkie żale i pretensje proszę na PW do konkretnej osoby.
A dlaczego prywatnie? Zarzuty były publiczne. Być może wyjasnienia nie do końca zrozumiałem i prosiłbym o ich lepsze opisanie? Mam kilka pytań do tych wyjaśnień i chciałbym, aby temat był odblokowany.
Dishman mam wrażenie, że robisz wszystko, żeby doprowadzić do kolejnej kłótni. Masz pretensje za każdą próbę zakończenia tematu, nie przyjmujesz do wiadomości tego co się do Ciebie pisze. Czy na prawdę policzkiem dla Ciebie będzie wyjaśnienie wszystkich żalów i pretensji na pw?
Zarzuty były publiczne, wystarczająco dużo razy miałeś czas na publiczną obronę, jakoś Ci nie wyszło więc nie widzę sensu drążenia w kółko tego samego tematu, bo po co? Po to żeby po jakimś czasie obie strony zostały wyprowadzone z równowagi i zaczęły się obrzucać błotem? Bo jakoś innego sensu nie widzę
Więc jeżeli czujeszs niepohamowaną część postawienia na swoim to przynajmniej nie rób śmietnika z forum tylko załatw to w inny sposób np. na pw, email. gg.
Cytuj:
A kto mówi o kłótniach, chcę wyjaśnić prostą sprawę, odpowiedzieć na posty i tyle. Dlaczego to prawo jest mi odbierane?
Ponieważ sprawę wyjaśniasz prawie od początku Twojego pobytu na forum i wszyscy dobrze wiemy, że nic dobrego z tego nie wyjdzie. Masz totalnie gdzieś to co piszą inni , najważniejsze tylko żeby przyznać Ci rację. Przykro mi nie zrobimy tego.
Cytuj:
A dlaczego tu? Zaraz znowu napiszesz, że dyskusja nie na temat i przegonisz mnie do innego tematu. Załozyłem tamten i chcę w nim prowadzić dyskusję.
Ale nie będziesz. Skoro Natty mówi, że masz pisać tu to tak ma być.
Zrozum - ona tu jest moderatorem, a Ty nie wiedzieć czemu robisz wszytko, żeby tylko jej nie posłuchać.
Nie pasuje Ci ten temat? Dobrze, w takim razie zostanie zamknięty. Wedle życzenia. :> Resztę pretensji proszę wylewać na pw.
ps. I nie radzę zakładać nowego tematu