dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 169  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-01-15, 18:20 
Władca pierścieni

Super humorek :mrgreen: , bo zbliża się sobota i już nie mogę się doczekać tego dnia :D

Nieludzkie prawo, nieubłagane lewo..'

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-01-15, 21:13 
Wszechmogący/a

Też się nie mogę doczekać soboty :D Z tą różnicą, że tej, która będzie za tydzień, bo następny koncert się szykuje :mrgreen:
Ale humor do niczego. Jestem wściekła. Wygrałam w radiu w zeszłym tygodniu płyty i koszulkę i jeszcze nic nie przyszło, a już powinno być ! Cholera mnie bierze. Po drugie, przedwczoraj pokłóciłam się z kolegą i to tak bezsensownie, że....niby się pogodziliśmy dzisiaj, ale to nie to samo. Po trzecie chciałam zamówić koszulkę zespołu happysad żeby mieć na koncert i co ? Nie ma już koszulek ! Po czwarte nie mam akumulatorów do aparatu...i, i, i mi pryszcz wyszedł :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-01-19, 00:19 
Pochłaniacz

humorek powiadasz....codziennie prawie nie zmiennie taki sam;/ dzisiaj nudno mi się zrobiło...:

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-01-30, 01:28 
Potężna dawka humoru. Popraw sobie nastrój!

Humor!

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-01-30, 22:22 
Adept

Jeżeli jest piątek, a ja siedzę przed komputerem, to czy mogę być w dobrym nastroju? W końcu jest karnawał no nie? :roll: Wychodzi na to, że moi rodzice z 50 na karku prowadzą bardziej imprezowy tryb życia niż ja. Wątpię, żeby ktoś na tym forum zdołał mnie przebić w kwesti "piątkowego doła" :-|

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-01-30, 22:52 
Władca pierścieni

telenowelka napisał(a):
Wątpię, żeby ktoś na tym forum zdołał mnie przebić w kwesti "piątkowego doła"

Mówisz i masz......:] U mnie nic lepiej, właściwie humorek nienajgorszy, ale mogłoby być lepiej, łamie mnie w kościach, boli gardło, więc grypa tuż tuż.... ;/
A jutro kolejna podróż mnie czeka, nie wiem jak dam rade, ale musze :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-01-30, 23:42 
Adept

No tak, ale nic na to nie poradzisz, że choróbsko cię bierzę. Ja jestem 100% zdrowa i SIEDZĘ W DOMU. Gdyby to była jednorazowa sprawa, to machnęłabym ręką. Ale dziwnym trafem moi "przyjaciele" sie ostatnio pochowali. :cry:

BTW misia24, uważaj na siebie, żebyś w czasie tej podróży nie padła na jakieś zapalenie płuc :-?

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-01-31, 00:21 
Władca pierścieni

Dzięki telenowelka, będę uważała. Nawet nasi najbliżsi "znajomi" się tak Tobą nie przejmują , jak wprawdzie nieznane do końca nam osoby :) Myślę, że gorzej być już nie może, lecze się domowymi sposobami na razie, jak to nie pomoże, to będzie trzeba udać się do specjalisty :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-01-31, 10:47 
Wszechmogący/a

Ja się leczyłam domowymi sposobami i mi to nic nie dało. 7 dzień w łóżku leżę, poprawy nie ma. A w przyszłym tygodniu mam ważny konkurs (od niego zależy, czy będę pisała test na koniec gimnazjum, część humanistyczną, czy nie) i muszę do tego czasu się jakoś pozbierać. Trzeba będzie zejść na dół do sąsiadki, która jest lekarzem, bo inaczej nie da rady ;P
Humor mimo wszystko dobry, bo wczoraj się dowiedziałam, że jadę :
-28.02.-koncert Manchester
-19.03.-koncert happysad
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-01-31, 18:12 
Świadomy Roman

Asia, musisz swoje wyleżeć :P Przeziębienie nieleczone trwa tydzień, a leczone 7 dni :P
Pod kołdrę, herbatka z sokiem, i za dwa dni będziesz zdrowa :D

A ja mam super humorek :D
Wyleżałam się dwa tygodnie w domu (a właściwie to prawie trzy, bo grypa mnie dopadła przed samymi feriami :P ), nie robiłam totalnie nic :P wiec teraz z nowymi siłami wracam do szkoły :> ale zaległości mam okropne ;p ;p ;p teraz żałuję, że się w ferie nie uczyłam ;p
ale co tam, byłam dziś na lodowisku z moim Misiem :> Ale było ekstra! :D Nigdy nie jeździłam na łyżwach, nie wiedziałam że to taka frajda :P tylko pupa boli... ;p bo lód był za twardy... ;p

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 169  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2