dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 169  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2008-09-22, 13:38 
Ranger

A fajny ^^ tylko brak jednej osoby ^^

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-09-22, 16:39 
Wszechmogący/a

O rany, o rany ! W-f mam z moim byłym sąsiadem ! O matko ! Jest u nas na praktykach...ludzie ja z nim się w piaskownicy bawiłam...tyle lat ile my razem spędzilismy...ja się skupić w ogóle na piłce nie mogę jak on jest w pobliżu :-P Ludzie ratujcie...chcę umrzeć, nie wytrzymam z nim xD Już dzisiaj nie mogłam z niego ze śmiechu. Jeszcze każą mi do niego pan mówić. W życiu ! Dlatego humor mieszany. Z jednej strony fajny, bo ciągle się śmieje :mrgreen: , ale z drugiej strony jestem załamana tym w-f ;P

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-09-22, 20:51 
Cichy podróżnik

Jest kul.
Jak zawsze.

You've got a reason to live, say I don't wanna be in love, I don't wanna be in love.

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-09-24, 15:36 
Ranger

asiula_14_15 napisał(a):
O rany, o rany ! W-f mam z moim byłym sąsiadem ! O matko ! Jest u nas na praktykach...ludzie ja z nim się w piaskownicy bawiłam...tyle lat ile my razem spędzilismy...ja się skupić w ogóle na piłce nie mogę jak on jest w pobliżu :-P Ludzie ratujcie...chcę umrzeć, nie wytrzymam z nim xD Już dzisiaj nie mogłam z niego ze śmiechu. Jeszcze każą mi do niego pan mówić. W życiu ! Dlatego humor mieszany. Z jednej strony fajny, bo ciągle się śmieje :mrgreen: , ale z drugiej strony jestem załamana tym w-f ;P

Haha... o matko xD Weź. Nie mów mi tylko, że mówisz do niego pan xD?
Ja humor mam nijaki.

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-09-24, 16:17 
Wszechmogący/a

olka080 napisał(a):
Haha... o matko xD Weź. Nie mów mi tylko, że mówisz do niego pan xD?

Mówię po imieniu, co nie podoba się innym nauczycielom od w-f :mrgreen: Z resztą on nie lubi jak się do niego pan mówi :> Po szkole jak ktoś mu dzień dobry powie to się wkurza i każe cześć mówić ;) A ja jako jedyna i w szkole i poza szkołą po imieniu xD Ale już się oswoiłam z tą myślą ;P Tylko każda dziewczyna jest nim zachwycona i te och ach jaki on piękny :-P Ale da się znieść :D Najczęściej powtarzane zdania na w-f
praktykant: Dziewczyny, skupcie się błagam...<wielkie załamanie>
dziewczyny: Nie możemy <plus kilkanaście sekund patrzenia na niego;P >
To jak się chłopak ma nie załamać :-P
Fajnie jest. W-f już mnie nie martwi, spodobał mi się :mrgreen: Dostałam 5 z polskiego, 5 z angielskiego i 3 z fizyki , więc świetnie :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-09-24, 20:19 
Świadomy Roman

Humor zmęczony ;p ;p ;p
dzisiaj było 7 godzin ;p dostałam 5 z angielskiego i 5 z nienieckiego - ja, umysł wybitnie ścisły :diabel:
po południu było dużo nauki bo jutro kolejny sprawdzian, a na przyszły tydzień następne 5 (!) zapowiedziane, więc z optymizmem patrzę w przyszłość :mrgreen:
Ale ogólnie to jest dobrze, tylko spać mi się chce :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-09-24, 22:02 
Ranger

humor swietny :P po za tym ze marzy mi sie cos co sie nie marzy mojemu wspaniałemu mężczyznie :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-09-27, 19:34 
Parszywy, czuje się prawie tak jak wyglądam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-09-28, 10:28 
Świadomy Roman

ne różowy, tak beznadziejnie nie można się czuć :>

Zgłoś post

PostNapisane: 2008-09-28, 11:05 
Ej powiedziałem jak JA wyglądam (hmm zabójczo przystojny Satanista to Ja moje panie^^) hmm w sumie dziwne bo jak można czuć się parszywie i porównywać to do mojego wyglądu. Więc poprawka czuje się parszywie tak jak Ema wygląda^^

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 169  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2