dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 169  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-12-03, 18:31 
Cichy podróżnik

Z jednej storny beznadziejne, przez pewne zajscie/wiadomosc. Z drugiej dizsiaj jestem dosc pozytywnie nastawiona i trudno to zepsuc. wiec. Nijako.

You've got a reason to live, say I don't wanna be in love, I don't wanna be in love.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-03, 18:33 
ja mam dobry - wlasnie dostalem prawa MODa na jednym forum :d

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-03, 21:23 
Świadomy Roman

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

O taki ;))

Miałąm dzisiaj baaardzo miłą niespodziankę w szkole :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-04, 16:16 
Ema ma dobry humor ??? :shock: Toz to w kominie swiecona kreda zapisac :mrgreen: ja mam taki sredni bo chyba grypa mnie bierze

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-04, 17:09 
Świadomy Roman

rouge napisał(a):
Ema ma dobry humor ??? :shock: Toz to w kominie swiecona kreda zapisac :mrgreen: ja mam taki sredni bo chyba grypa mnie bierze

rouge mało spostrzegawczy jesteś ;P bo u mnie taki humor to normalka od jakiegoś miesiąca ;p

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-04, 21:56 
Cichy podróżnik

Ema zawsze ma dobry humor ;)
Duzo lepiej, niz ostatnio. Pozytywnie wręcz. :mrgreen: o tako.

You've got a reason to live, say I don't wanna be in love, I don't wanna be in love.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-05, 12:21 
chyba sie zakochala ze ma taki humor , kurde az z krzesla spadlem i wytarlem wszystkie kurze :D - normalnie w szoku jestem

ja mam sredni humor bo dzis ide kupic pare rzeczy i pozbede sie gotowki

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-05, 17:01 
Świadomy Roman

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-05, 17:10 
Ema bo mi monitor peknie od tych twoich zebow :D i bedziesz musiala mi nowy kupic
humor mam dobry :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-12-05, 17:12 
Świadomy Roman

a niech pęka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:-P :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 169  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2