dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: pomysł na prezent weselny?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-11-24, 18:07 
Adept

No pewnie, ze tak! Tylko wiesz co, jako była panna młoda, proszę w imieniu tej panny młodej - bądź człowiekiem, nie stawiaj dziewczyny, przed faktem dokonanym:

fotografia ślubna
fotografia ślubna
i też : fotografia ślubna

Wszystkie ( a to przecież tylko 3 z tysięcy ) ofert. Podpytaj wcześniej które zdjęcia się jej podobają, może jest jakiś fotograf, który np. robi zdjęcia w całej Polsce, ona widziała galerię, ale zrezygnowała z niego, bo musiałaby zapłacić za dojazd i pobyt ? Wtedy byłby wilk syty i owca cała - ty byś poniosła tylko część kosztów, ona by miła tego wymarzonego fotografa... Pamiętam moją reakcję na wieść o wycieczce i była mniej więcej taka: "no k*** pięknie, tydzień miodowy wśród emerytów" :D Dobrze, że moje czarnowidztwo się nie sprawdziło :D

edycja - literówka ...

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-11-30, 15:07 
Adept

Kopciuszek napisał(a):
A wiecie ostatnio koleżanka mi opowiadała jak ktoś z jej rodziny (ciotka czy ktoś) miał zaproszenie na ślub, pechowo tak się stało że jej mąż na dwa dni przed uroczystością wylądował w szpitalu i chcąc nie chcąc nie mogli pójść na uroczystość ale za to pomyśleli o tym aby zakupiony prezent wysłać kurierem do młodych (chyb skorzystali z tego portalu wysylamtaniej.pl) i prezent dotarł wraz z życzeniami jeszcze przed uroczystością... Moim zdaniem miły gest.

Fajnie, że szybko dotarł, nie ma to jak proste ludzkie odruchy, które cieszą bardziej niż materialne prezenty.

Zgłoś post

PostNapisane: 2011-12-01, 17:33 
Nudziarz

proponuje skorzystac z wyszukiwarki prezentow np na 2future albo takapaka

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-02-29, 10:35 
Adept

My wolelibyśmy dostać pieniążki dlatego zamierzamy dołączyć dwa wierszyki. Jeden właśnie o pieniądzach, a drugi o zabawkach zamiast kwiatów. Otrzymane zabawki zamierzamy przekazać dla domów dziecka. Co myślicie?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-01, 11:19 
Oczytany mnich

A co myślicie o jakimś eleganckim koszu piknikowym jako dodatku do koperty?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 18:28 
Nudziarz

Mój brat żeni się w lipcu. Mam zamiar, wraz z kilkoma innymi członkami rodziny zrobić składkę i zafundować nowożeńcą podróż poślubną do Stanów Zjednoczonych. Mój brat zawsze o takiej podróży marzył. Nie wiem tylko czy jak wykupimy wycieczkę czy nie będzie problemu z dostaniem przez nich wizy do USA, bo to chyba muszą oni osobiście załatwić. Wycieczka ma być niespodzianką więc nie możemy im tego wcześniej zdradzić. Może lepiej dać im po prostu tradycyjnie kasę???

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 21:28 
Szczypior

Ja myślę że lepiej kasę. I zrobią z nią to, co uważają za najlepsze :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-26, 13:44 
Oczytany mnich

Też uważam że kasę, jak będą chcieli polecieć do Stanów, to sobie za tę kasę polecą, więc wychodzi na jedno...

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-04-26, 19:29 
Pochłaniacz

ja bym sie nie patyczkowala z wymyslaniem przentow tylko dala kase

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-09-16, 19:39 
Adept

Moim zdaniem totolotek to bardzo fajne rozwiązanie. Wiadomo, że kwiatki do rana już nie będą tak piękne, a nie ma czasu, żeby o nie dbać jeśli w tym samym czasie trwa uroczystość weselna. Poza tym osobiście bym nie chciała mieć całego mieszkania w kwiatach po swoim ślubie, więc nie do końca fajnym upominkiem okazuje się posiadanie 100 wiązanek kwiatów. Jak dla mnie przesada. Lepiej kupić coś praktycznego jak np. http://speedcook.pl/opis . Na pewno się przyda, a jak na razie to jest nowość, więc nie ma obawy, że prezent się powtórzy. Zarówno przyszła żona jak i mąż będą zadowoleni z pysznych obiadków i deserów.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2