dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Jak szybko schudnąć do ślubu??
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2014-08-07, 12:26 
Adept

Tabletek na odchudzanie nie brałam i chyba się ich po prostu boję. Ufam że zdrowa dieta pomoże - ważne żeby jadać mniej a częściej.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-09-08, 20:27 
Szczypior

Moja koleżanka brała ślub teraz w sobotę. W czwartek ostatnie poprawki sukni ślubnej a w sobotę okazało się, że schudła ze 2 kg i mały problem z "trzymaniem" sukni był

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-10-27, 18:29 
Awanturnik

A ja wracam do sprawdzonych przepisów z cambridge. Mam do zrzucenia parę kilo, sukienkę będę szyła pewnie w maju, i do tej pory chciałabym polecieć dokładnie tyle ile trzeba, żeby czuć się atrakcyjnie i fajnie. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-10, 13:47 
Bohater

Stanowczo lepiej postawić na Cambridge niż na tabletki, które nie wiadomo jaki będą miały wplyw na nasz organizm. Zbilansowana dieta to podstawa każdego odchudzania, bo nie tylko zrzucone kg się liczą, ale tak samo to, żeby się nie pojawiły znów po skończonej diecie i żeby nasz organizm był zdrowy. Tym bardziej, że każda panna mloda chce być tego dnia pełna energi, gotowa na szczęście i najpiękniejsza.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-11, 14:30 
Samba ile chcesz teraz zgubić? No i do kiedy masz czas? Ja od 14 dni zmieniam swoje życie :D Wprowadziłam przynajmniej 2 zdrowe, lekkie posiłki zaglądam na stronę cambridge albo na ich fb . Mają fajne pomysły. Sama jakoś nie umiem nic wykombinować. Piję tylko herbate czerwoną, zieloną i wodę. Nie jem fast foodów i staram się unikać słodyczy :P No i wpowadziłam ćwiczenia. Znalazłam taka rozpiskę w necie i sobie ją wydrukowałam. 1,5 kg już mi spadło bez wielkich wyrzeczeń Obrazek

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-11, 20:56 
Awanturnik

Czas mam do maja, jak już wspomniałam. Zrzucić chcę jak najwięcej. Obiektywnie i najchętniej jakieś 12-15 kg. :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-11, 22:05 
Pochłaniacz

samba, a co to za sprawdzone przepisy? Można coś zdradzić na ten temat?

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-14, 01:25 
Bohater

margolicia napisał(a):
Samba ile chcesz teraz zgubić? No i do kiedy masz czas? Ja od 14 dni zmieniam swoje życie :D Wprowadziłam przynajmniej 2 zdrowe, lekkie posiłki zaglądam na stronę cambridge albo na ich fb . Mają fajne pomysły. Sama jakoś nie umiem nic wykombinować. Piję tylko herbate czerwoną, zieloną i wodę. Nie jem fast foodów i staram się unikać słodyczy :P No i wpowadziłam ćwiczenia. Znalazłam taka rozpiskę w necie i sobie ją wydrukowałam. 1,5 kg już mi spadło bez wielkich wyrzeczeń Obrazek

Ambitny plan, ale ze względu na właśnie nadmiar wagi albo na prolemy zdrowotne nie każdy niestety może ćwiczyć. Dlatego właśnie powstały takie diety jak np Cambridge. Gdzie poczatkowo należy jedynie trzymać się dokładnie diety i można liczyć na wyniki zawsze. Nie bez powodu nazywana jest raczej dietą ostatniej szansy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-20, 19:37 
Awanturnik

Straho napisał(a):
samba, a co to za sprawdzone przepisy? Można coś zdradzić na ten temat?

Wejdź sobie na stronę diety, w stopniu III masz przepisy do samodzielnego przygotowania posiłków. Niedrogie, smaczne i na pewno nie przytyjesz. :) Polecam uwadze sałatkę z tuńczyka.

Zgłoś post

PostNapisane: 2014-11-21, 01:03 
Pochłaniacz

O, tuńczyka bardzo lubię, można z nim robić różne sałatki. Co do diety to zajrzę sobie na ich stronę, poczytał dokładnie. Dzięki za pomoc samba ;)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2